Skončí Slávek Boura kvůli drogám za mřížemi? Možné je všechno, říká moderátor!

Slávek Boura

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. prosince 2018 14:57

Kdysi oblíbený moderátor Slávek Boura čelí obvinění v kauze sítě drogových kurýrů, kteří mezi Českem, Austrálií a Novým Zélandem propašovali na osm set kilogramů drog. Hrozí mu až 18 let vězení! A co na obvinění říká Boura a jeho někdejší partnerka Markéta Majerová?

Moderátor už přiznal, že obvinění je pravdivé. Vinu ale nepřiznává a tvrdí, že jde o omyl a že je nevinný. do Austrálie a na Nový Zéland prý byl kvůli cestě pro cestovní kancelář patřící jeho známému.

Když zjistil, z čeho je obviněný, prý se smál. „Je to pro mě absurdní věc. Já, kterej bojuju celej život proti drogám! Přijde mi to jako černý humor,“ řekl Blesku.

I přesto uznává, že by mohl skončit ve vězení! „Tenhle stát je v právním systému nepředvídatelný, takže těžko předjímat, naše soudy jsou nepředjímatelné. Nevím, soudnictví v naší zemi nerozumím, možné je všechno. Co naplat,“ posteskl si.

Boura trvá na tom, že vůbec nic neprovedl. „Chci zdůraznit, že je naprosto nesmyslné, abych něco převezl přes čáru, v kufru, při těch kontrolách, jaké tam mají,“ říká. Obviněn prý byl pouze na základě podobného modusu operandi. „Na mě nemohou nic mít. Já ty lidi opravdu neznám,“ řekl o dalších obviněných.

A co na jeho obvinění říká jeho exmanželka Markéta Majerová, se kterou má Boura dceru? „Deset let už nejsme manželé, nejsme v nijak úzkém kontaktu, takže o jeho cestách do Austrálie a na Nový Zéland jsem nevěděla. Ale takovéhle obvinění mi připadá jako hloupý vtip,“ reagovala pro Blesk.

Témata: Slávek Boura Markéta Majerová Drogy