Herečka Míša Maurerová se stala trojnásobnou maminkou! Dcerka dostala roztomilé jméno!

Michaela Maurerová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. prosince 2018 12:51 | Aktualizováno: 16. prosince 2018 18:57

Herečka Michaela Maurerová se stala trojnásobnou maminkou. Teprve před pár dny si pořídila kočárek a dnes už je miminko na světě. Děvčátko se jmenuje Emma a přišla na svět včera v Hořovické porodnici. Maminka si vybrala kočárek, který zrzkám jako je Míša moc sluší.

„Děkujeme za nejkrásnější vánoční dárek pro celou rodinu,“ sdělila šťastná maminka. Termín porodu měla Míša kolem štědrého dne. Jméno Emma dostala holčička nejen proto, že se herečce líbí už od dětství, ale také proto, že nese její monogram MM. V Hořovické porodnici přišla na svět přirozenou cestou i dnes již téměř desetiletá dvojčátka Madlenka a Pepa.

Herečka si moc přála znovu zažít přirozený porod a i když to od začátku těhotenství vypadalo, že bude muset rodit císařským řezem, nakonec se stal zázrak a Emma si vybrala přirozený příchod na svět.

„Celý porod jsme zvládly za čtyři hodiny. V Hořovicích se narodila i dvojčata a vzhledem k tomu, že zde mám ty nejlepší zkušenosti a taky spřízněnou duši a skvělou doktorku Věru Pavlů, která pomáhala na svět i mým dvojčatům, tak volba porodnice byla jasná. Obrovské poděkování patří celému týmu Hořovické porodnice a také panu doktoru Vicenovi, který se o mě v průběhu mého (ne úplně jednoduchého) těhotenství staral v Praze,“ říká Míša.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My máme Emmu???. Ó jé, my se máme! #covíc? #jsemtrojmatka?????? #❤️❤️❤️ #jsemosudumocvděčná??

Příspěvek sdílený Michaela Maurerová (@michaelamaurerova), Pro 16, 2018 v 8:43 PST

„Do budoucna už chci rodit jen s doktorkou Pavlů,“ usmívá se šťastná maminka. 

Emmu má Míša s přítelem, kterého už tři roky před veřejností tají. Čeasto se mu proto přezdívá "paní Colombová".  Po rozvodu s podnikatelem Milanem Kožíškem, který je otcem dvojčat, si sv ésoukromí velmi pečlivě střeží 

Témata: Michaela Maurerová