Drama v zákulisí StarDance: Drsná hádka Dvořáka s tanečnicí! Slzy tekly proudem!

Jiří Dvořák (herec) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. prosince 2018 19:42

Diváci, tanečníci i osobnosti netrpělivě čekali, kdo se stane vítězem StarDance! Někteří už se dokonce modlili, aby aby byl konec! Mezi hercem Jiřím Dvořákem (51) a jeho tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (27) podle zákulisních informací zavládlo pořádné napětí, které vygradovalo v ostrou hádku, jejímž výsledkem byly slzy!

Dvořák a jeho partnerka už od začátku patří k největším favoritům, sázeli na ně i bookemakeři. Očekávání nakonec naplnili, soutěží už od počátku proplouvali bez obtíží. Alespoň tak to vypadalo na televizních obrazovkách! Jenže v zákulisí je to úplně jinak!

I když na sebe vzájemně na veřejnosti pěli jen chválu, zavládla mezi Norou a Jiřím pořádná ponorková nemoc! „Samozřejmě má své mouchy. Ani já nejsem dokonalá a určitě ho taky něčím štvu. Někdy je až moc přemýšlivý, několikrát se v těch věcech rýpal, až to bylo na škodu,“ přiznala podle Blesku Návorková.

Jedna z výměn názorů prý zašla tak daleko, že to vypadalo na konec v soutěži! „Nejtěžší chvíle byla, když jsme měli krizi před třetím kolem, před jivem. Už jsem ho nemohla vystát, na tréninku jsem se strašně rozbrečela a byla jsem dva dny zamčená doma. Nechtěla jsem ho ani vidět,“ otevřeně říká Lenka.

Na první poslech to sice zní dramaticky, pár k sobě ale nakonec opět našel cestu. Jiří totiž prý vždy chce všechno řešit hned, aby nevznikl ještě větší problém. „Takže když začnu být naštvaná, že mu třeba něco opakuju posté a jemu to pořád nejde, tak si to chce hned vyříkat,“ vysvětlila tanečnice. 

Témata: StarDance Jiří Dvořák Lenka Nora Návorková (tanečnice)