Soukup si pořádně zavařil? Jsi id*ot, vyzývám tě na souboj v ringu, vzkázal mu Rosenberg!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. prosince 2018 10:41

Moderátor Jaromír Soukup si pořádně naběhl! V jednom ze svých mnoha a mnoha pořadů na Barrandově komentoval dění na české boxerské scéně, konkrétně připravovaný zápas dvou známých rapperů. Za svoje slova byl ale vyzván na souboj!

Mediální magnát si v pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa vzal na paškál blížící se zápas rapperů Rytmuse a Marpa. „Boxerský zápas skorodůchodců je zábavný asi skoro jako boxerský zápasů rapperů, jakéhosi Marpa a Rytmuse v O2 Areně. Směšný, nedůstojný divadlo, který se sportem, který mám tak rád, což je box, nemá vůbec nic společnýho,“ utahoval si z rapperů moderátor.

Soukup má k tomuto tématu hodně blízko! Je mimo jiné majitelem profesionálního boxerského  týmu Médea Boxing Team, za který sám boxuje. Soukup byl profesionální boxerem v letech 2005 až 2014, kdy vyhrál 25 ze svých 26 zápasů. V seriálu TV Barrandov Doktorka Kellerová si zahrál trenéra boxu. Hlavní roli doktorky Kellerové pak ztvárnila jeho partnerka Brožová.

„Dva hudebníci, tedy rappeři v ringu. Kdo bude příště? Felix Slováček s Karlem Gottem? My, kteří jsme opravdu boxovali, nad těmito šaškárnami úpíme a prosíme, už toho nechte, hlavně ať s boxem není spojovaný Robert Rosenberg, Marpo nebo Rytmus. Prosím vás, běžte od toho, a jezděte třeba na kánoi. Prosím vás za všechny boxery, děkuji,“ vyzval Soukup známé tváře.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat! Robert Rosenberg, který je znám především jako herec z filmů pro dospělé. „Ty zoufalej zoufalče Jaromíre Soukupe, vládče všech moří a televizí ... když už jsi tak hustej boxer, jak se pasuješ, tak ti nabízím čtyřkolovej fight s tím ‚neboxerem‘ jak ty říkáš, Robertem Rosenbergem,“ napsal facebooku Matouš Rajmont, podnikatel a muž, který letos už podesáté zorganizuje populární galevečer bojových sportů.

Následně se ozval i Rosenberg osobně! „Pane Soukup, můžete si to se mnou kdykoliv přijít rozdat, nemám s tím vůbec žádný problém. Jak jste sám říkal, nemusíme vůbec jít nikam mezi tisíce diváků, můžeme sami tady u mě v tělocvičně. Rád vás přivítám a uvidíte sám, jakej nejsem boxer,“ vyzval Soukupa na skutečný souboj.

Rosenberg se zastal i Marpa a Rytmuse, kteří podle něj bojovat umí. „myslím si o vás, pane Soukupe, že jste pěknej id*ot. Nebudu říkat, že jste hloupej, protože hloupej asi nemůžete bejt, když jste si sám angažoval celou televizi. Ale můj osobní názor – jste id*ot,“ dodal Rosenberg.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Robert Rosenberg Rytmus (Patrik Vrbovský) Marpo (zpěvák) Box