Jágr bude na Vánoce sám? Kopřivová chce svátky zazdít a odletět pryč!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. prosince 2018 15:16

Vánoce se blíží, ne všechny ale pohltila vánoční nálada! Modelka Veronika Kopřivová přiznala, že zatím nemá dárky, výzdobu ani cukroví! A co víc, možná na Vánoce odletí! Je tak možné, že svého přítele Jaromíra Jágra nechá doma samotného!

„Dnes celej den úřaduji z domova. Může se to zdát jako Vánoční pohoda, ale není. Děsí mě to slovo Vánoční, přemýšlím co vůbec letos na Vánoce/Silvestra bude,“ přiznala Kopřivová.

Naznačila také, že by mohla Jágrovi na Vánoce utéct nějak pryč! „Zatím to vypadá na odlet pryč a budu dělat, že žádné svátky a Vánoce nejsou,“ plánuje s úsměvem česká modelka.

Veronika hodně cestuje, v nedávné době navštívila třeba Izrael, Barcelonu nebo Floridu! Doma se ukázala vždy jen na otočku a tak není divu, že vánoční přípravy nestíhá!

„Doma ještě nemám žádnou výzdobu, svíčku, první a druhý advent jsem ani nepostřehla, dárky mám tak dva, cukroví zatím taky nechystám,“ práskla s tím, že když vidí, jak jsou ostatní ve vánoční náladě a chystají výzdobu, tak se cítí blbě!

„Ale snad v tom nejsem sama. Všude začíná bejt plno lidí a to mě dost stresuje. Jsem celkem introvertní asociál, takže co půjde nakoupím přes internet,“ dodala Veronika.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr