Krutá pravda o Tomicové ve StarDance! Dědík otevřeně promluvil!

Pavla Tomicová ve StarDance 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. prosince 2018 9:14

Pavla Tomicová rozhodně nepatřila k favoritům letošního ročníku StarDance. I přesto se se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem dostala až do finále. Právě kouč a partner české herečky teď otevřeně přiznal, co si o Tomicové myslí!

Předpokládalo se, že fanoušci Pavlu podrží a že jí budou posílat hlasy, ale že ji dostanou až do TOP 3, to na začátku čekal asi málokdo! A zřejmě s tím nepočítal ani Marek Dědík. Přiznal totiž, že na začátku to byla docela bída!

„Nejvíce mě těší pokrok, jaký nikdo, za tak krátkou dobu StarDance neudělal,“ vychvaluje dnes svou taneční partnerku Marek. Zpočátku to prý ale moc vesele nevypadalo.

„Jak si vzpomenu na srpen, kdy se natáčela znělka a Pavla nemohla vyjít schody, zapnout si boty, udělat rychlý pohyb...“ popsal, jak to vypadalo na prvních trénincích.

To se ale za pár měsíců výrazně změnilo. „A teď 22:10 jde svižným krokem na sál, bude trénovat cca 2-3 hodiny. Nejde jí nemít rád,“ říká Dědík.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Nejvíce mě těší pokrok, jaký nikdo, za tak krátkou dobu SD neudělal:) Jak si vzpomenu na srpen, kdy se natáčela znělka a Pavla nemohla vyjít schody, zapnout si boty, udělat rychlý pohyb....? A teď 22:10 jde svižným krokem na sál,bude trénovat cca 2-3hodiny?? Nejde jí nemít rád???

Příspěvek sdílený Marek Dedik (@marek_dedik), Pro 11, 2018 v 1:15 PST

O tom, jestli Pavla a Marek dosáhnou až na vrchol, se rozhodne už v sobotu. Ve finále se Pavla utká o s hercem Jiřím Dvořákem a moderním pětibojařem Davidem Svobodou!

Témata: Pavla Tomicová Marek Dědík StarDance