Slzavé údolí a vyhazov Kostkové ze StarDance? Moderátorka promluvila!

Marek Eben a Tereza Kostková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. prosince 2018 16:46

Sobotní StarDance se kromě tance nesla ve víru zmatků. Jakoby nestačilo, že Marek Eben překřtil stávající rok na rok 2019, jeho moderátorská kolegyně Tereza Kostková dokázala pěkně zmást soutěžící.

Kostková při vyhlašování výsledků uvedla, že přečte jméno dvojice, která postupuje. Následně začala slovy "Veronika", načež Veronika Arichteva zajásala radostí. Druhou dvojici, u níž se rozhodovalo o postupu, ale tvořila také Veronika, avšak Lálová. A ta okamžitě nasadila zklamaný a smutný výraz.

Kostková přečetla celá jména, tedy Veronika Lálová a David Svoboda. To bylo jméno dvojice, která postupovala dále. Na parketu to ale vypadalo jinak. Arichteva slavila a Lálova byla na dně. Několik dlouhých sekund trvalo, než všem došlo, co se vlastně stalo a kdo tedy finálně postupuje.

To se ale nelíbí divákům, kteří požadují od moderátorky omluvu, někteří dokonce i vyhazov. "Je to jen soutěž, ale Kostková to posrala. V takové důležité chvíli, navíc když tam má dvě Veroniky a vždycky přeci ty páry uvádějí jménem té celebrity a ne profesionálního tanečníka, tak to se jí opravdu hodně nepovedlo," uvedla například jedna z diskutujících na sociální síti.

Kostková nyní vysvětlila, proč nejprve řekla jméno ženy a pak až muže, bez ohledu na to jestli jde o jméno profesionálního tanečníka či soutěžící celebritu. "Rozhodla jsem se v dané situaci říct nejprve ženu a pak muže. Jak jsme tam s nimi velmi dlouho, tak já je necítím jako celebritu a tanečníka, ale vnímám je jako dva rovnocenné lidi tvořící celek," uvedla.

Dodala, že shodou emocí a vypětí se stala situace, která se stala. Expresu ale doplnila, že situace byla adekvátní obrovskému vypětí a napětí. "Nešlo o žádný záměr. Společensky je to pro mě přijatelnější. Je to logické,“ dodala.

Témata: StarDance Tereza Kostková