Oblíbená herečka je už měsíc v nemocnici! Jak na tom opravdu je Jana Štěpánková (85)?

Jana Štěpánková s rodinou

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. prosince 2018 11:31

Už skoro měsíc je Jana Štěpánková (84) v nemocnici kvůli zápalu plic! Jenže jak se zdá, nakonec se vše v dobré otáčí, oblíbená herečka věří, že na svátky už bude doma!

Štěpánková skončila na jednotce intenzivní péče ve vinohradské nemocnici v Praze kvůli nepříjemnému zápalu plic. Tehdy sotva mluvila a měla černé myšlenky. Neměla sice horečku, ale měla plicní embolii a bylo jí mizerně!

Jak ale ale zdá, nakonec se vše k dobrému obrátilo. „Jsem pořád v nemocnici, ale je to se mnou opravdu lepší. Bylo mi slíbeno, že před svátky mě pustí domů,“ prozradila pro Aha! herečka. „Tím nechci říct, že se tu o mě špatně starají. Naopak tu mám výbornou péči. Doma je ale doma...“ posteskla si.

Nejvíc se teď prý těší na rodinu a své blízké. „Už abych byla mezi nimi,“ těší se Štěpánková domů. Štědrý den a celé svátky stráví – tak jako každý rok - s rodinou syna Jana (55), kterého má se slavným televizním režisérem a manželem Jaroslavem Dudkem (†68).

„Budou mne obskakovat, opečovávat a já nebudu dělat vůbec nic. A také že ještě nemohu nic dělat. Jsem ještě příliš slabá, říkali páni doktoři,“ vysvětluje. Potká se ale také se svým bratrem Petrem Štěpánkem (70) a jeho manželkou Zlatou Adamovskou (59).

A i když jí je už lépe, návrat do práce se jen tak konat nebude! „To v žádném případě! Ještě chvíli potrvá, než budu fit...” vzkazuje fanouškům Štěpánková!

Témata: Jana Štěpánková