Andrea Pomeje dostala drsný zákaz! Proč nesmí za Jirkou do nemocnice?

Jiří Pomeje 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. prosince 2018 9:29

Jiří Pomeje, kterému lékaři nedávno diagnostikovali návrat rakoviny, leží v nemocnici. Jedná návštěvy se tu podle všeho nedočká! Jeho manželku Andreu totiž Jiří Pomeje starší nechce ke svému synovi vůbec pustit!

Andrea v minulosti tvrdila, že ji její manžel vydírá a vymýšlí si, že se mu rakovina vrátila. Jenže ouha – asi před měsíce se ukázalo, že měl Jiří bohužel pravdu! Po hrtanu mu rakovina zasáhla kosti. I proto se začala dýdžejka kát, mluvit o tom, že rozvod teď není důležitý a dokonce chtěla Jiřího navštívit v nemocnici.

To ale není možné! Andrea má totiž vstup zakázán! K Jiřímu ji její tchán nechce vůbec pustit! „Do slova a do písmene ji vyřval a nelze se mu divit. Vždyť Andrea Jirku poslala do háje, když jí oznámil, že se mu ta bestie vrátila!“ popsal Blesku situaci Jirkův kamarád a mecenáš Pavel Pásek.

Pomeje starší prý nemůže rozdýchat, že zatímco jeho syna bolela rakovinou napadená kyčel, Andrea řešila jen rozvod a také pózování pro známý časopis pro pány.

Jak se zdá, i samotná Andrea si uvědomuje, že její návštěva by mohla být problém. „Jsem v kontaktu s rodinou. S Jirkou ne, je bez telefonu. Navíc si nemyslím, že by bylo vhodné, abych tam chodila,“ vysvětlovala pro Expres Andrea Pomeje.

Poukázala na to, že Jiří má u sebe své blízké a že do nemocnice za ním chodí pravidelně jeho sestra, Pásek i Jiřího tatínek s maminkou. „Jsou tam všichni. Teď jde totiž všechno stranou. Jde jen o to, aby se dal do kupy a aby mu nic nepřinášelo stres, což bych já mohla. Řešila jsem to s nejbližšími a myslím si, že bych ho třeba rozrušila nebo bych mu přivodila stres, což nechci,“ vysvětluje dýdžejka.

Doplnila také, že informaci o tom, že by její manžel měl být v umělém spánku, nemá. „Rodina si ale nepřeje, aby se o jeho zdravotním stavu mluvilo. Chtějí ho nechat v absolutním klidu, zbytek je na něm. Je to jeho cesta, která závisí na jeho psychice. Nedokážu si připustit, že by to mohlo skončit špatně. Skončí to dobře,“ je přesvědčena Andrea.

Podle Blesku už má za sebou Jiří ozařování. V pražském Motole pak podstoupil pět plánovaných ozařování kyčelního kloubu. Proto byl včera převezen zpět do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde ho čekají chemoterapie.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje rakovina