Soukup kvůli Brožové zuřil tak moc, až prskal do kamery: Pavle Novotný, prosím tě, jdi do pr...!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. prosince 2018 9:29 | Aktualizováno: 11. prosince 2018 19:00

Mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi se vůbec nelíbí, jak o něm a především jeho partnerce, herečce Kateřině Brožové, veřejně mluví "protekční spratek" Pavel Novotný! Dokonce ho na úvod svého pořadu "Moje zprávy" poslal do míst, kam slunce nesvítí!

„Začněme jednou osobní záležitostí. Mojí osobní záležitostí. Já se omlouvám, ale nemůžu jinak,“ spustil hned na úvod pořadu Soukup. „Maminka mě vychovala jako gentlemana, který má vždycky chránit slabší pohlaví. O to víc, když se jedná o jeho partnerku," spustil viditelně rozčilený Soukup.

Přečetl si totiž, jak bývalý bulvárník a současný starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný urážel jeho přítelkyni Kateřinu Brožovou. Ten například tvrdil, že herečka mediálního magnáta ovládá přes „péro“. „Je to bezohledná, sebevědomá a netalentovaná dy**na,“ tvrdil Novotný. To ale Soukup označil za „blbosti, které ho zvedly ze židle“

„Co to má jako být? Pokud někomu lezu krkem, ať si to vyřídí se mnou!“ zuřil Soukup s tím, že tahat fo toho jeho partnerku je prostě prasárna. To, že ho někdo nemá rád, prý snese. Nesnese ale, aby se někdo navážel do jeho rodiny a nejbližších.

„Pokud si ten autor těch žvástů, který se jmenuje Pavel Novotný, potřeboval ulevit za to, že jsem ho vyhodil od nás z práce, tak dobrý. Ale měl mi to říci do očí, když jsem mu říkal, proč ho vyhazuju,“ prskal na Kameru majitel Barrandova.

„A protože to evidentně nepochopil, tak znova a veřejně. Pavla Novotného jsem vyhodil proto, že porušil dohodu, kterou jsme spolu měli. Já ho vyrazil za to, že nepracoval. Co nepracoval, On doslova nedělal vůbec nic, seděl u nás v podnikové kavárně a kecal a kecal. A já pak nevím, proč bych takovýmhle lidem měl platit desítky tisíc za měsíc. A to byl jeden jediný důvod k vyhazovu,“ tvrdil moderátor s tím, že to, co říká Novotný, jsou kecy.

Soukup přiznal, že ho Novotný hodně naštval, podle něj se zachoval jako srab. „Víte, říci o někom, že je úspěšný jen díky svému partnerovi, je prasárna. A opravdu nechápu, že zrovna Pavel Novotný to nechápe. Tedy chápe. Takže, Pavle, prosím tě, jdi do pr...“ vzkázal

Novotný ale bere jeho slova s humorem. „Mirek Soukup mi věnoval úvod své zpravodajské relace a poslal mě v ní do pr*ele. To je jednou za život! Co je však pro mě podstatné - konečně mám argument pro všechny ty, co mi předhazují, že jsem pro Mirka - kterého mám stále rád a necítím proti němu zášť – pracoval. Nepracoval!“ baví se bývalý novinář.

„Nepodílel jsem se na tom.. Seděl jsem v kavárně a kecal! Nic víc.. Já jsem nevinej. Děkuju Mirku!“ vzkázal Soukupovi Novotný, který na Barrandově moderoval pořad Aféry. Natočil ale jen pár dílů, pak ale musel skončit.

Témata: Pavel Novotný Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Kateřina Brožová TV Barrandov