Podvody s hlasy! Tlusťoška, hroch! Poprask kvůli Tomicové ve StarDance narůstá do obřích rozměrů!

Pavla Tomicová ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. prosince 2018 16:06

Snad nikdo z účinkujících v deváté řadě taneční soutěže StarDance nebudí takové vášně, jako Pavla Tomicová. Ta má na jedné straně početný zástup fanynek, které ji svými sms zprávami dostaly až do finále. Na druhé straně ale stojí řada odpůrců, kteří nejdou pro ostrá slova daleko.

Tomicová způsobila na internetu takový poprask, jaký se naposledy povedl Lukáši Pavláskovi. V předchozích kolech to tak znatelné nebylo, poté, co před branami finále vypadla Veronika Arichteva, se ale sociální sítě změnily v peklo plné nadávek, urážek a ostrých přirovnání.

Mnoho lidí totiž nemůže pochopit, jak mohla vypadnout právě Arichteva, která sice zpočátku moc neexcelovala, postupně se ale vypracovala a řada diváků ji považovala za nejlepší tanečnici v deváté řadě. "Bohužel to vyřazování není o tanci, jinak by jste nemohli vypadnout," uvedla například jedna z diskutujících na sociální síti.

Našli se ale i tací, kteří nešli daleko pro mnohem ostřejší komentář. Jedna z diskutujících například uvedla, že "ženy kyprých tvarů vyjádřily svůj názor," další Tomicovou nazvala "hrochem a slonem" a jiná neváhala zajít ještě dál a upozornit na tělesné proporce herečky. To už je ale zcela zbytečné.

A podobný názor má i tábor fanoušků, který se nepřiklání ani na jednu stranu. "Můj favorit je od začátku Jiří Dvořák. Takže jsem spokojená. I přesto, že si myslím, že ve finále s ním měly být obě Veroniky, je to jedno, protože rozhodl hlas lidu. Hlas lidu, hlas boží," uvedla například jiná diskutující.

"Paní Arichteva se bere moc vážně. V tom je zakopaný pes. To není hokejový zápas ale předvánoční odpočinkový porad. A paní Pavla vše řeší s humorem a nadhledem. Ostatně cela trojice je vtipná," dodala další.

"Bylo by dobré pochopit, že tato soutěž není jen o tanci, ale také o sympatiích. Pan Pavlásek, také nepatřil mezi nejlepší a dostal se do finále. Pavla není tou nejlepší tanečnící, ale v rámci možností tančí skvěle a to, že si párkrát troufli i na nějakou tu zvedačka chce obdiv. Prostě někdo postoupil a někdo vypadl. Já fandila Verunce a Michalovi už od začátku, je mi líto, že vypadli, ale párům co jsou ve finále to přeji. Každý si zaslouží se tam dostat za tu neskutečnou dřinu, kterou odvádějí," napsala další diskutující.

Mnoho lidí s také vyjadřuje k radosti, kterou Tomicová při postupu do finále projevila. Někteří tvrdí, že byla přehraná či dokonce úplně hraná. "A všeobecně mě mrzí chování paní Pavly. Nemám důvod být hrubý, proto se vyjádřím slušně. Při vší účtě k Pavle, když už ji pošlou diváci do finále jako první, už to včera znamenalo, že měla nejhůře druhá nejvíce hlasů a to je pro mě zoufalé zjištění. Co mě bylo víc líto byla její divadelní cirkusova radost. Při vší účtě paní Pavlo postoupila jste jen kvůli divákům ne kvůli kvalitě tance," podotkl jeden z uživatelů sociálních sítíi.

I zde se ale diskuze rozcházejí. Další totiž tvrdí, že byla naopak zcela upřímná. "Náhodou, radost paní Pavly z postupu byla nefalšovaná a mě se líbila. Dobře to včera řekl Marek Eben, když říkal, že ti, kteří postoupí musí snášet urážky fanoušků těch, kteří nepostoupili," upozornila jedna diskutující.

Tomicová si ale nemusí zoufat. Má totiž i velkou řadu příznivců, kteří jí veřejně podporují. "To je totiž to, že někdo nemůže zkousnout, že starší, baculatá herečka má u diváků víc sympatií než ta mladá," uvedla napříkald jedna z nich. "Paní Tomicová, žena která udělala naprosto největší pokroky. Baví, překvapuje a je naprosto skvělá! A tím se taky stala moji favoritkou!" píše jiná.

"Já kupříkladu neznám nikoho, kdo by fandil paní Arichtevě, ale hned několik, co hlasovali pro paní Tomicovou, takže si nemyslím, že by někdo nějak musel čachrovat s hlasy," upozornila další.

Na rozdíl od ostatních soutěžících má ale Tomicová jeden velký náskok. Má totiž na facebooku svůj vlastní fanklub, v němž je aktuálně více než 14 tisíc lidí. Ti byli rozhodnuti poslat ji do finále, což se jim povedlo. Nyní si přejí její výhru. Povede se jim i ta? To se dozvíme už v sobotu.

Témata: StarDance Pavla Tomicová