Když se Dáda naleje, dělá tyhle výmysly! Felix Slováček zuří kvůli fotce s polibkem!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

10. prosince 2018 11:25

Dagmar Patrasová (62) si zveřejněním fotky, na které se líbá se svým manželem Felixem Slováčkem (75) pořádně naběhla na vidle! Kritikou nešetří nejen lidé na sociálních sítích, ale i samotný Slováček!

Fotku polibku zveřejnila Dagmar na svém Instagramu minulý týden. Líbání bylo tak vehementní, že si oba úplně pomačkali nosy! „Musím říct, že Felix se skvěle stará o náš dům,“ pochválila Patrasové Slováčka.

„Chci říct jenom jedno, Felix ode mě nikdy neodešel. Vždycky byl můj muž a taky jím zůstane. Gelemová už je pro něj jen jedna z epizod, stejně jako všechny jeho zálety,“ tvrdila se Dáda pro eXtra.cz.

Jenže Felix její nadšení rozhodně nesdílel! „Proboha co to vytahuje?! Vůbec nevím, kdy ta fotka pod nějakou větví vznikla. Rozhodně je už hodně stará…“ zlobil se Slováček, už dávno žije se svou mladou partnerkou Lucií Gelemovou (35).

Tvrdí také, že do společného domu skoro nechodí. „Jdu tam, jen když je něco potřeba zařídit. Momentálně se předělává koupelna. To je jediný důvod, proč jsem tam v poslední době byl,“ prozradil Slováček s tím, že už si odsud dokonce přestěhoval kancelář!

Naznačil také, že slovy jeho manželky může stát alkohol! „Vždy, když se naleje, dělá tyhle výmysly. Už nevím, jak se tomu bránit,“ postěžoval si Slováček s tím, že se svou ženou už raději vůbec nemluví, protože by se možná nedokázal udržet. „Úplně té paní přestávám rozumět…“ tvrdí. „Má žena potřebuje odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ dodal Slováček.

Dádu si pod fotkou podala i řada diskutujících. Podle některých je Patrasová vyloženě zoufalá. „Zoufalka,“ posteskla si jedna z diskutujících. Další se ptali na to, zda to má zapotřebí. Další poukazovali na to, že i podle délky vlasů zpěvačky je snadné si vyvodit, že fotka opravdu pochází z archivu. 

„Musíte být hodně zoufalá a ožralá jako vždy, když zveřejňujete staré fotografie, kde máte ještě dlouhé vlasy, nalháváte tady lidem, že se k vám Felix vrátil, zatímco on je šťastný po boku Lucie. Styďte se LHÁŘKO! O Vašem tvrdém alkoholismu, kvůli kterému od vás utekl Felix si štěbetají i vrabci na střeše. FUJ!“ zlobila se paní Milena.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček sociální sítě