Známý reportér skončil v nemocnici! Ochranka na večírku mi bušila hlavou do zdi, zlobí se Jan Tuna

Jan Tuna skončil v nemocnici! 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. prosince 2018 9:23

Známý reportér Jan Tuna Skončil v nemocnici! Na sociálních sítích se pochlubil fotkou z nemocnice, na které leží s krunýřem kolem krku! Novinář tvrdí, že ho napadla ochranka v jednom z pražských klubů!

„Takový, když přijdete na firemní vánoční večírek do SaSaZu. A v sále potkáte oficiálního holohlavého “ochrankáře”, který vám buší hlavou do zdi za to, že chcete jít požádat dýdžeje o song pro kolegy a kamarády...“ popsal Jan Tuna, co se mu vlastně stalo.

Novinář se zároveň na sociálních sítích zeptal, kolik dalších lidí asi prožilo to stejné, Případné „oběti“ vyzval, aby se mu ozvali. „Děkuju neznámé, která mě ošetřila…“ dodal Tuna.

Lidé mu ihned začali vyjadřovat podporu a přáli mu brzké uzdravení. „Kámo, drž se! Doufám, že chystáš právníky. Tohle si profesionální ochranka nesmí dovolit,“ radil Tunovi zpěvák Adam Mišík „Dal bych jim mega kotel. Za tohle,“ dodal Adam.

Jenže pak se ozval muž, který údajně u incidentu byl. A tvrdí, že se vše odehrálo jinak, než Tuna píše! „Já tam byl. Neříká přesně pravdu,“ tvrdil na sociálních sítích Rostislav Campr „Buď fér i k těm dvěma chlapům, kteří tě museli vyhodit, a řekni co jsi dělal,“ vzkázal novináři.

Diskutující ho samozřejmě vyzvali, aby řek,, co přesně tím myslí. „No, řekněme, že Jenda se zachoval jako útočník na cca 18letého klučinu a proto ho dva chlapi, kteří podotýkám měli vlasy, museli za pomoci chvatu, zkroucení rukou za záda, vyvést ze stanu ven. A jak všichni víme, stan má měkké stěny z látky. Jeden z těch pořadatelů co ho vyváděli je bývalí člen vězeňské stráže,“ tvrdil Campr s tím, že Tuna o žádný song nežádal.

Pak se ale opět ozval sám Jan Tuna. „Děkuji Vám všem mnohokrát za podporu a milá slova. Věřím, že se rány brzy zahojí a zdravotní problémy ustoupí. Moc si vážím Vašich vzkazů bez ohledu na to, zda se známe osobně či jen virtuálně. Dodávají mně silu,“ ocenil povzbudivá slova Honza.

Zároveň ale odmítl, že by někoho napadl a že by se věci staly tak, jak tvrdil Rostislav Campr. „Určitě to zvládnu a zároveň se stejně jako nikdy nenechám zastrašit. Protože strach je to, na co podobni lide spoléhají. Zároveň Vás prosím, abyste nevěřili člověku, který zde píše prokazatelné lži a výmysly. Neznám ho a netuším, o koho jde. Každopádně jeho profil hovoří za vše,“ rýpnul si do údajného očitého svědka novinář.

Popřel také, že by se pokoušel dostat někam, kam byl vstup zakázán. „Ono se tam mohlo. Dýdžejovi to nevadilo, naopak. Jenže si prostě někdo potřeboval nejspíš vybít agresivitu. Zkoušel to i na kolegu, strkal do něj, toho ale naštěstí zachránil dydžej, se kterým se zná. A když šel k nim, ochrankář toho nechal,“ dodal Jan Tuna.

Témata: Jan Tuna Adam Mišík