Leoš Mareš rebeluje proti výsledkům StarDance? Tady je první reakce Veroniky Arichteva!

Veronika Arichteva ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. prosince 2018 18:05 | Aktualizováno: 10. prosince 2018 10:29

Veronika Arichteva se v sobotu večer rozloučila se soutěží StarDance. Vypadla těsně před branami finále a ačkoliv porotu svými posledními tanci docela zaujala, diváky moc ne. Nyní se poprvé vyjádřila k tomu, jak prohru bere, a nebyla sama...

"Děkuju za ty zprávy co mi píšete. Budu se snažit je všechny přečíst..volno teď mám. Já to opravdu necítím jako prohru, i když nás to s Michalem hrozně mrzí. Prožila jsem skoro pět měsíců neuvěřitelný dříny a radosti! Stardance je fenomén a jsem vděčná, že jsem mohla být součástí," uvedla Arichteva.

"Všichni, co se na tak krásným projektu podílejí, mají můj obdiv. Dělají to fakt sakra dobře! Našla jsem si pár nových přátel a to je vlastně to nejcennější, co mi mohla SD přinést. Děkuju Ti Míšo, že jsi mě učil, že jsi se se mnou smál, že jsi se se mnou rozčiloval, že jsme byli team. Za každých okolností," dodala.

Na sociální síti se okamžitě objevilo ohromné množství komentářů od lidí, kteří si myslí, že Arichteva měla vyhrát. Podle mnoha z nich patřila k nejlepším a nechápou, jak mohla vypadnout.

S tím souhlasí i moderátor Leoš Mareš, který rovněž nerozumí tomu, proč vypadla. "Byla jsi vážně nejlepší..." napsal zklamaně. "Děkuju Leoši," odvětila Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva Leoš Mareš StarDance