Tohle už Marek Eben přehání? Po trapasu v minulé StarDance se postaral o další!

Marek Eben moderuje StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. prosince 2018 12:09 | Aktualizováno: 10. prosince 2018 10:30

Marek Eben má problém s čísly. Přiznal to ostatně sám v sobotním díle soutěže StarDance. Tentokrát se totiž postaral o podobný trapas, jako minule.

Jistě si diváci vzpomenou na závěrečném vyhlašování výsledků minulý víkend, kdy se Eben pokoušel působit dramaticky. Diváky proto chtěl upozornit na to, že příští týden už se ponese v duchu posledního měsíce v roce.

"Příští sobotu už bude prosinec," začal moderátor, načež mu bylo řečeno, že prosinec už je. V sobotu totiž bylo právě 1. prosince. A dramatická chvilka byla ta tam.

Těžko říct, jestli chtěl povedený vtip zopakovat, nebo se opět dopustil chyby, ale ani poslednímu dílu StarDance se jeho problémy s čísly nevyhnuly. Tentokrát se ale sekl mnohem víc.

"Prvním párem, který postoupí do finále StarDance 2019..." začal Eben dramatické vyhlašování výsledků. Následně se ale zarazil a dodal: "Teď si nejsem jistý, jestli jsem neřekl 2019."

Na to už se diváci rozesmáli a Kostková zareagovala: "No, řekl, ale já už jsem minule prudila s prosincem, tak nechci prudit s letopočtem." "Řekněme si to upřímně, začínám mít potíže s čísly," opáčil Eben.

Následně vysvětlil, že má dva diáře a vše si zaznamenává do příštího roku, čímž omluvil svou opakovanou chybu v datu.

Témata: Marek Eben StarDance