Arichteva končí! Do finále StarDance jde Tomicová, Dvořák a Svoboda!

StarDance

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

8. prosince 2018 22:30

Devátá řada taneční soutěže StarDance se blíží ke svému konci. Před branami finále skončili Veronika Arichteva a Michal Necpál, kteří se do finále neprobojovali. To se bude konat už příští sobotu.

Jako první zatančila jive Veronika Lálová a David Svoboda. Porota se v jejich hodnocení neshodla a někteří jej označil za fantastické. Nakonec si od poroty pár vysloužil 35 bodů.

Sambu následně zatančili Pavla Tomicová a Marek Dědík. Porotu ale jejich výkon zklamal a udělila jin pouze 28 bodů.

Překvapilo naopak tango v podání Veroniky Arichtevy a Martina Necpála. To si vysloužilo od poroty uznání a nejvyšší hodnocení v prvním kole, celých 38 bodů.

Další sambu předvedli Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Porotcům ale v tanci chyběly prvky samby a páru udělili 32 bodů.

Ve druhém kole zatančila Veronika Lálová a David Svoboda slow-fox. Ani zde se porota neshodla a zatímco někomu přišel jejich tanec fantastický, jiným se nelíbil. Nakonec jim ale vynesl 38 bodů.

Pavla Tomicová a Marek Dědík předvedli tango, které dopadlo podobně jako předchozí tanec. Od poroty se dočkali kritiky kvůli nedostatku tanga a 29 bodů.

Veronika Arichteva a Martin Necpál pro změnu předvedli sambu, která porotu pobavila, chyběla jim ale gradace. Proto si za ni odnesli 34 bodů.

Závěrem vystoupila dvojice Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková, kteří předvedli tango. To porotu i moderátory uchvátilo a vysloužili si za něj 38 bodů.

Následovalo dvojí hlasování, v němž poprvé postoupili do finále Pavla Tomicová a Marek Dědík a Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Následně předvedli ještě jeden tanec Veronika Arichteva a Martin Necpál a Veronika Lálová a David Svoboda.

Diváci měli druhou možnost hlasovat a domů nakonec poslali Veroniku Arichteva. Ta se tak do finále nepodívá.

Témata: StarDance Veronika Arichteva