Daisy Lee bude "pracovat" veřejně! Podívat se může každý!

Daisy Lee 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2018 14:32

V pražských Letňanech dnes otevřel své brány erotický veletrh, který je především oslavou nahoty, pokušení, erotiky i novinek v oblasti mužských či ženských hraček. Jednou z hvězd je mladá herečka filmů pro dospělé Little Caprice i mediálně známá Daisy Lee.

Veletrhem provází Tara White, dříve populární herečka, která své řemeslo už pověsila na hřebík. Tváří veletrhu je v letošním ročníku Markéta Štroblová alias Little Caprice.

Třicetiletá herečka filmů pro dospělé pocházející z Brna se proslavila především svým malým vzrůstem, štíhlou postavou a mladě vyhlížejícím obličejem. Za manžela má Rakušana Marcella Brava, který je také z branže.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Always together ;-) ❤️ what can be better :-) #love #couple #dreamteam #marcellobravo #littlecaprice

Příspěvek sdílený Marcello Bravo (@marcello.bravo), Pro 7, 2018 v 4:55 PST

Caprice ale není jedinou herečkou, která se na festivalu objeví. Mediálně známá Karolína Urbanová alias Daisy Lee sama sebe nazývá nejkontroverznější českou pornoherečkou, a to dokazuje i dnes. Na festivalu totiž předvádí svou "práci" se vším všudy, co k ní patří!

Erotický veletrh v Praze trvá až do zítřejších odpoledních hodin, pro diváky ale už nebude nachystán tak bohatý program jako dnes. 

Témata: Daisy Lee Praha