Ze StarDance vyletí Svoboda, Tomicová se řítí do finále!

David Svoboda

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. prosince 2018 16:13 | Aktualizováno: 8. prosince 2018 1:00

Taneční galashow StarDance se nezadržitelně řítí do finále. V minulém týdnu soutěž opustila Daniela Písařovicová, zítra už se bude rozhodovat o složení finálové trojice. Hlavní favorit Jiří Dvořák (1,6:1 na vítězství) i neúnavná bavička Pavla Tomicová (3,5:1) mohou být v klidu, o třetí místenku už ale bude boj. Podle bookmakerů se z postupu bude radovat Veronika Arichteva, která tak v kursu 1,8:1 vystaví stopku Davidu Svobodovi.

Konec pro populárního pětibojaře věští i samotní sázkaři. Vklady na Svobodův „exit“ ze soutěže v porovnání s jeho největší konkurentkou Arichtevou jsou totiž zhruba trojnásobné, kurs tak během týdne vytrvale klesal, což odráží rostoucí pravděpodobnost.

„Pavla Tomicová se evidentně nezastaví před ničím. Její nasazení je v kontextu finálního „produktu“ obdivuhodné. V minulém kole, jak by řekla Gabriela Koukalová, sice hodila tygra, i s tím se ale dokázala vypořádat a porota i hlavně diváci ji opět podrželi. Svoboda je tanečně o několik úrovní dál, nicméně co do komediálnosti se s hvězdami nejsledovanějších českých seriálů srovnávat nemůže, což pro něj bude finální handicap,“ říká expert Fortuny Roman Kovařík. 

Nejvíce bodů od poroty by měl zítra inkasovat hlavní favorit Jiří Dvořák (2,2:1) a na chvost bodování patrně propadně Pavla Tomicová (7:1), která se ale může opřít o diváckou podporu. Vedle toho u Arichtevy a Svobody vidí bookmakeři hodnocení poroty velmi vyrovnané, rozhodovat tak bude každý bodík.

Témata: StarDance Pavla Tomicová David Svoboda (moderní pětibojař)