Patrasová se Slováčkem se usmířili? Líbali se jako puberťáci! A co na to Gelemová?

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. prosince 2018 14:44

Felix Slováček (75) a Dagmar Patrasová (62) jsou sice stále manželé, přesto ale oba mají své dlouhodobé partnery a tak je za pár považuje už málokdo. Jenže náhle všem pořádně zamotala fotka, kterou Dáda zveřejnila!

Ještě před pár dny si Felix užíval v Londýně se svou milenkou Lucií Gelemovou (35). Jenže pak se mladá výtvarnice dostala pořádnou podpásovku! Felix se totiž líbal se svou manželkou, jako by se nechumelilo!

Fotku polibku zveřejnila Dagmar na svém Instagramu. Líbání bylo tak vehementní, že si oba úplně pomačkali nosy! Nad hlavou jim přitom visí vykvetlé květy třešně, takzvané barborky.

A i když jsou vztahy mezi manželi občas napjaté, zdá se, že před Vánocemi zakopali válečné sekery. „Musím říct, že Felix se skvěle stará o náš dům,“ pochválila Patrasové Slováčka.

Svým příznivcům ale herečka a zpěvačka v jedné osobě pořádně zamotala hlavu! „Dádo, já téhle fotce nerozumím. Vždyť jste silná žena a tohle nemáte zapotřebí .... jedině, že by v tom byla nějaká čertovina,“ divila se jedna z fanynek.

„Kéž byste si našli k sobě zase cestu. Felix vypadá vedle vás tak nějak galantně a mužsky. Jste krásný pár. Nebo byli. Škoda,“ přidala se další. „Nechápu to Dádo, jste spolu nebo ne??“ přímo se zeptala další Dádina podporovatelka.

Jiní rovnou radili Felixovi, aby poslal Lucii do háje! „Supeeer, jen ať se stará. Domov je prostě domov. S tou obludou, co mu visí na tepně a saje energii, čas a prachy, to nezažije,“ má jasno další diskutující.

Dagmar tak začala všechno vysvětlovat. „Ano jsme porad manželé a rodiče našich dětí,“ uvedla věci na pravou míru Patrasová. Neznamená to ale, že by mezi Felixem a Gelemovou byl konec! „Teď ho ta "paní" asi donutí k nějakému "cancu",“ rýpnula si na závěr Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová