Tohle se Plekancovi líbit nebude! Šafářová promluvila o jejich prvním setkání!

Lucie Šafářová se pořádně vyfikla! 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

7. prosince 2018 12:31

Tomáš Plekanec poprvé nastoupil za Kometu Brno. Morální podporu mu při zápase z publika poskytovala i jeho přítelkyně Lucie Šafářová! Přesto hokejista dostal hned dvě rány – sice skóroval, ale Kometa stejně prohrála; Lucie navíc práskla, že se jí při prvním setkání vůbec nelíbil!

Plekanec poprvé nastoupil v modrobílém dresu a na komeťáckém ledě byl od první vteřiny jako doma! Dokonce se mu podařilo v utkání se Spartou vstřelit gól a na další přihrát. To ale byl jediný důvod k radosti! Kometa totiž nakonec prohrála v prodloužení. A určitě ho nepotěšila ani slova jeho přítelkyně!

Šafářová svého partnera bedlivě sledovala – patří totiž k věrným fanynkám Komety! Dokonce se spekulovalo, že právě díky ní se Tomáš rozhodl v Brně střídavě hrát. To ale tenistka samozřejmě odmítá – i když se netají tím, že má radost, že Plekanec v jejím rodném městě nakonec hraje.

Dokonce se zdá, že se stačila spřátelit s potenciální tchyní. Dámy spolu seděly ve VIP lóži! Tu ale musela Lucie na chvíli opustit, pozval si ji totiž reportér stanice O2. A nebylo to jen tak nevinné – vytáhl na ni totiž fotografii z roku 2012. Na ní je Lucie, která na kometě vhazovala čestné buly – a jednom z hráčů vedle ní je právě Plekanec!

V té době totiž byla v NHL výluka a tak hokejista nastupoval v Česku za Kladno. „To jsem ale Tomáše ještě vůbec neznala,“ vysvětlovala se smíchem na kameru Lucie. Samozřejmě ale věděla, o koho jde. „Věděla jsem, že hraje za Montreal,." vysvětlovala s tím, že naživo ho viděla poprvé.

Navíc přiznala, že na ni rozhodně neudělal dobrý první dojem! „Hrozně se soustředil na zápas. Říkala jsem si, že je takový nepříjemný!“ smála se Lucie. Jiskra mezi nimi totiž přeskočila až mnohem později!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec HC Kometa Brno