Plekanec a nevěra? Herecký kolega Vondráčkové prozradil něco, co neměl!

V klipu si s Luckou Vondráčkovo zahrál herec a moderátor Mirek Šimůnek 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

6. prosince 2018 15:17

Už v únoru 2019 by se do českých kin měl dostat český film Léto s gentlemanem. Ve snímku, který navazuje na Léto s kovbojem, se mimo Jaromíra Hanzlíka a Aleny Antalové objeví i Lucie Vondráčková. A i když se jí v tu chvíli rozpadal vztah s manželem, při se natáčení musela tvářit, že se nic neděje! Paradoxní je, že scénář jí také předepisoval rozvod!

Vondráčková natáčela Léto s kovbojem v létě právě ve chvíli, když řešila krizi v manželství s Tomášem Plekancem! Zpočátku přitom nikdo z jejích kolegů neměl tušení, že se něco děje!

„Jezdili jsme na natáčení ve více lidech a Lucka si na tyhle problémy vůbec nestěžovala. Až když toho začaly být plné noviny, tak něco taky řekla. Ale na place to poznat nebylo," přiznal pro Extra.cz Mirek Šimůnek, který ve filmu hraje partnera Vondráčkové.

Pikantní je fakt, že vztahovou krizí neprocházela Lucie jen v reálném životě, ale i před kamerou! „Je pravda, že ten její životní příběh jako by kopíroval ten náš film. Také jsme měli mít partnerskou krizi,“ popsal herec.

Při té příležitosti podle Šimůnka Lucie naznačila něco o nevěře! „O nevěře se ve scénáři přímo nemluví, ale když jsme se o tom bavili v zákulisí, přišli jsme na to, že v jejich problémech patrně roli hrála,“ práskl Šimůnek, co se od své kolegyně dozvěděl.

Šlo zjevně o narážku na vztah mezi Plekancem a tenistkou Lucií Šafářovou! Hokejista po oznámení rozchodu s Vondráčkovou vztah se Šafářovou přiznal, trval ale na tom, že se dohromady dali až ve chvíli, kdy už bylo mezi ním a jeho ženou po všem a že za rozpadem jeho manželství nikdo třetí nestál.

Nařčení z nevěry ale nebyl nařčen jen Plekanec. Šuškalo se, že Vondráčková měla až příliš blízko k herci Matěji Hádkovi, který ji navštěvoval v noci v jejím bytě. Vondráčková ale zdůraznila, že to byly schůzky pracovní, protože spolu chystali klip.

Témata: Lucie Vondráčková Miroslav Šimůnek Tomáš Plekanec Lucie Šafářová nevěra