Z Pomejeho rakoviny jsou zdrceni i v zahraničí! Tohle o něm píší!

Jiří Pomeje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2018 16:25

Jiří Pomeje rakovinu už jednou porazil a letos v lednu podstoupil operaci hrtanu, kvůli které se sice vyléčil, ale úplně přišel o hlas. Jak se nyní ukázalo, podle lékařů se rakovina vrátila. A jeho zoufalství si všímají i zahraniční média.

Jiří v poslední době kvůli bolesti kyčle chodil o berli. Příčinou bolestí a nedávno diagnostikované zlomené stydké kosti je bohužel návrat rakoviny! Jiří se na rozdíl od minula rozhodl ihned léčit a zákeřnou nemoc porazit! V případě rakoviny hrtanu totiž s léčbou váhal.

Zahraniční média navíc poukazují na to, že rakovina se vrátila v době, kdy Pomeje těžce prožívá rozchod se svou ženou Andreou. Výjimkou nebyly ani řeči o sebevraždě.

Slovenský portál Čas ale poukázal na to, že smutný zdravotní stav Jirky Andreu přecijen obměkčil. "Zdá se, že jeho nalomené zdraví nakonec obměkčilo i jeho ženu Andreu, která už má nového přítele a s Pomeje plánovala rozvod," píše.

Server ale nezapomněl zmínit, že když se jeho zdravotní problémy začaly vracet a Pomeje naznačoval, že si lze na něj rakovina zase brousí zuby, podezřívala ho manželka z citového vydírání.

Server Pluska pro změnu upozornil, že Pomeje na radioterapii tentokrát docházet nebude, zůstává totiž hospitalizován. Podle redaktorů je ale doslova "zubožený" a další rakovina je pro něj "krutou zprávou".

Témata: Jiří Pomeje Slovensko