Do Ulice nastoupí manželka slavného herce! Tahle učitelka matematiky pořádně rozvíří vody!

Veronika Čermák Macková 5

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

4. prosince 2018 13:20

Seriál Ulice získá další posilu! Velmi krásnou posilu! Na obrazovkách se už brzy objeví učitelka Magda Procházková v podání herečky Veroniky Čermák Mackové. Pro manželku známého herce Hynka Čermáka to bude první dlouhodobá zkušenost se seriálem.

Veronika přiznává, že vůbec nevěděla, do čeho vlastně jde! A tak si samozřejmě zjišťovala, jestli je to práce příjemná a jestli za to stojí. „Napsala jsem si plusy a minusy a pak jsem se rozhodla. A udělala jsem dobře,“ myslí si mladá herečka.

Nabídka Novy podle ní přišla v pravý čas. „Do té doby jsem byla hodně doma a vychovávala našeho psa, aby byl poslušný a mohli jsme se na něho spolehnout. Občas jsem něco točila se zahraničními produkcemi, ale nic stálého. A najednou jsem cítila, že bych něco takového chtěla. Dva dny nato mi zavolali z Ulice,“ prozradila.

A jaká její postava bude? Nečekejte žádnou ušlápnutou „pančitelku“! „Hraju Magdu, učitelku matematiky a zeměpisu a bývalou spolužačku Terezy (Patricie Solaříková). Líbí se mi, jak je barevná a kolik vrstev má a těším se na to, jak je budeme postupně odhalovat a poznávat, co je zač, proč sem přišla a že tady není jen tak," říká tajemně herečka. 

A určitě to bude zajímavé! „Magda ale není barevná jenom uvnitř, pestrý má i zevnějšek. A to je zase dané tím, že je barvoslepá. Slévají se jí některé barvy, a tak si svoji vizuální pestrobarevnost ani neuvědomuje,“ popsala svou postavu Veronika Čermák Macková.

Témata: seriál Ulice Veronika Čermák Macková