Rozvodová válka: Vondráčková odjela do Karibiku! Její tchyně jí mezitím dala co proto!

Lucie Vondráčková se se syny vydala na Kubu 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. prosince 2018 9:31

Rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se opravdu mění v otevřenou válku! Lucie se pochlubila, že i se syny odjela na chvíli za teplem na Kubu, Jenže mezitím si musela od své tchyně vyslechnout hodně nepěkná slova!

Lucie sbalila své syny a z chladného montrealského počasí vyrazila za sluncem a teplem! „Kuba... už 3x  Jediná obrana proti Adamovu zimnímu kašli...A požehnání v kanadských mrazech...“ pochvaluje si karibský ostrov Lucie Vondráčková.

Zřejmě si ale také vzpomněla na to, že ji někteří v poslední době označují kvůli rozvodu s manželem Tomášem Plekancem za zlatokopku. A proto jedním dechem také dodává, že se pobyt na Kubě vyplatí i finančně! „Zároveň nejlevnější destinace široko daleko,“ vysvětluje na svém facebooku.

Někteří fanoušci jí psali, aby s kluky raději přijela do Česka, protože ani tady není taková zima jako v Kanadě. Zpěvačka ale vysvětluje, že cesta na Kubu prý především prospívá zdraví jejich synů. „Moře... na dětskej ekzém... to zatím v CR nemáme,“ vzkázala Lucie.

O Lucčiných cestách na Kubu pro Extra.cz promluvila i maminka Tomáše Plekance Květa. Ta odmítla, že by její syn svou ženu nějak finančně zanedbával. „Tomáš je v tomhle směru strašně hodný. Nestrádala ani Lucka, ani kluci. Kdyby byl škrt, tak by Lucie nemohla létat na dovolenou na Kubu. Loňský rok i dvakrát za měsíc,“ tvrdí maminka hokejisty.

Loni na Vánoce pak podle ní zpěvačka bez dětí po Štědrém dnu odletěla na čtrnáct dní do Los Angeles. Ona prý kvůli tomu letěla do Kanady, aby své vnuky v té době hlídala. Vadí jí prý i to, že Lucie tvrdí, že její synové nikdy nechodili do školky. Podle ní je tam naopak posílala už od brzkého věku.

Řada fanoušků tak měla pocit, že se svými slovy Lucie tak nějak „omlouvá“ za to, že vůbec někam odjela. A posílali jí slova podpory. „Manžel vydělává miliony, tak proč byste nemohla jet s dětma na dovolenou na Kubu? Spiš by se bulvár měl zajímat, kolik času strávil s dětmi od svého útěku z Kanady do ČR za milenkou,“ vzkázala zpěvačce paní Iva.

„Vánoce jsou vždy jednou za rok. Nenechte si tyto krásné svátky Vy a kluci nikým zkazit. A hlavně, Lucie Vy se nemusíte vůbec před nikým obhajovat. Jste skvělá máma pro kterou jsou její děti na prvním místě,“ přidala se fanynka Veronika.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kuba