Kniha Tamary Klusové vyvolala rozpaky! Je krásná! Ale ta cena..., zděsili se fanoušci

Tamara a Tomáš Klusovi 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

3. prosince 2018 11:13

Tamara Klusová vydala knihu s názvem Kniha života. Fanoušci už na ni netrpělivě čekali, mnohé ale nepříjemně zaskočila její cena! A to i s ohledem na to, že je kniha vlastně "prázdná", protože do ní rodiče mají dopisovat příběhy o svých dětech!

„Je to tu. Nastává tenhle překrásný kolotoč kolem mého knižního miminka,“ pochlubila se na sociálních sítích Tamara, které má se svým mužem Tomášem Klusem tři děti. Dodala, že do ní vložila celé své srdce.

„Kniha Života pojednává o prvních sedmi letech vašeho děťátka. Jejím autorem je ten nejúžasnější spisovatel - Rodina. Nehledejte v ní však kolonku k zaznamenání prvního zoubku, ale výzvu k popsání všech emocí, které tančí ve vašem srdci. Hlas knihy a její obrázky s láskou vytvořila Tamara Klusová,“ píše se v popisku ke knize.

Tamara zároveň na sociálních sítích sdílela odkaz na e-shop svého muže, kde bylo možné knížku v předpodeji objednat. Jenže řadu maminek, které chtěly knihu koupit své ratolesti, zaskočila její vysoká cena! Výtisk v Klusově e-shopu totiž stojí 600 korun!

Klusová ale slibuje, že když dotyčný do poznámky uvede, komu chce knihu věnovat, ona mu tam osobně přání napíše! Ani to ale některé ke koupi nepřesvědčilo! „Kniha vypadá krásně, ale musím říct, že ně bohužel odradila její cena,“ posteskla si paní Magda.

Podobně to vidí i další maminka. „No, Tami, nádherná je, to ano. Chtěla jsem k Vánocům objednat pro všechny tři moje děti, jenže 600,- za jednu knihu.. Bohužel si to nemohou dovolit, když žijeme jen z mateřské a normálního průměrného platu a polovina z něj padne na nájem. Každopádně chápu, práce něco stojí a ta knížka je opravdu krásná, tak třeba někdy,“ napsala jedna z maminek. „Jsme na tom podobně,“ přidala se další Tamařina fanynka, která si knihu kvůli vysoké ceně pořídit nemůže.

„Třeba k vám najde cestu jinudy. Je to největší formát – A3, takže náklady s ním spojené jsou vysoké,“ vysvětlovala Tamara, proč je cena Knihy života tak vysoká.

Navzdory tomu ale 500 výtisků které Tamara prodávala prostřednictvím e-shopu svého manžela, obratem zmizelo. Zoufalé fanynky proto zajímalo, kdy, kde a jestli bude kniha zase dostupná! Klusová je ale uklidnila s tím, že od 4. prosince bude k dostání i v knihkupectvích.

A na pultech se objeví s nižší cenou. než za jakou ji nabízela Tamara! Některé internetové obchody ji nabízejí dokonce "jen" za 479 korun.

Témata: Tamara Klusová knihy sociální sítě