Další špatná zpráva pro Pomejeho: Kvůli odmítnutí kamaráda přišel o peníze!

Jiří Pomeje 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. prosince 2018 9:12

Jiří Pomeje (53) se měl po dlouhé době konečně vrátit před kameru. Jenže místo podepsání smlouvy teď má úplně jiné problémy. Kvůli návratu rakoviny musel práci pro Českou televizi odříct!

Pomeje se měl objevit v seriálu Zločiny velké Prahy. Jenže jeho kamarád Pavel Pásek musel Jiřího z natáčení omluvit! „Bohužel, musel jsem jim říct, že Jirka v žádném případě v lednu, kdy se má seriál začít točit, nebude ještě v pořádku,“ přiznal pro Aha! filmový producent Pásek.

Režisér Jaroslav Brabec (64) si přitom Jiřího sám vybral a nechal mu roli napsat na tělo! Sám Pomeje ještě nedávno říkal, jak se na návrat na plac těší! „Jardu mám navíc moc rád, dělal kameramana Andělské tváře, která mě nakonec pohřbila. Tak doufám, že teď bude spolupráce veselejší,“ plánoval herec.

Jenže pak se opět ozvala rakovina, která po hrtanu napadla také kosti! Jiří tak zůstává v nemocnici a čeká ho nejen ozařování, ale i chemoterapie. A je jasné, že bude potřebovat klid na dlouhou a náročnou léčbu.

I přesto, že musel Pomeje práci odřeknout, Brabec na něj nezanevřel. Režisér i jeho rým popřáli Jiřímu k brzkému uzdravení, navíc dali najevo, že s ním dál počítají! „Kdyby se Jirka náhodou uzdravil dřív, moc rádi ho mezi sebou všichni přivítají,“ doplnil Pásek.

Témata: Jiří Pomeje