VIDEO: Těžkej Pokondr vydal novou píseň. Tohle se Andreji Babišovi líbit nebude!

Těžkej Pokondr - Schízy

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. prosince 2018 9:45

Moderátorská a hudební dvojice Miloš Pokorný a Roman Ondráček, která je známá jako Těžkej Pokondr, už v minulosti jasně ukázala, že se nebojí komentovat i politiku. Loni si v předělávce legendárního hitu Sketmen, který přejmenovali na Kr*tén, dělali legraci z českých i světových politiků. Teď si posvítili přímo na českého premiéra Andreje Babiše.

Pokondr na YouTube zveřejnil videoklip s názvem Schízy 2018. V předělávce hitu Easy od skupiny Faith No More se velmi nevybíravě navážejí do českého premiéra kvůli kauze Čapí hnízdo a především kvůli dění kolem jeho syna Andreje Babiše mladšího. Na písni se kromě Pokorného a Ondráčka podílel také Ondřej Ládek známý spíše pod pseudonymem Xindl X.

„Můj fotr řek, že je to schizofrénie. Copak já jsem ňákej magor? Dřív jsem lítal vytuněným tryskáčem .A teď mám nervů plnej lavor. Je to hnůůůj,“ zpívá se v první sloce skladby. „Já mám schízy. A nechtěl jsem hnízdo Čapí. Včíl mám schízy a táta ego čiperný,“ zpívá se také v písni.

V klipu se pak objeví například fotka Andreje Babiše v tričku s nápisem „Nejlepší táta na světě“ či koláž, na které premiér kouká zpoza mříží. Kromě toho video doplňuje celá řada koláží a vtipů na téma Andrej Babiš mladší na Krymu i fotky Babiše mladšího na Krymu, které zveřejnil premiér na svém facebooku.

Moderátorské duo Pokorný-Ondráček v minulosti působilo na Frekvenci 1. Po sedmi letech ale na stanici,skončili, protože jim jejich nadřízený Miroslav Škoda nedovolil pozvat si do pořadu Jaroslava Kmentu, který měl mluvit o knize Boss Babiš. To moderátoři označili za cenzuru.

Text písně "Schízy":IntroBabiš: ...můj syn je schizofrénik!!!

Můj fotr řek, že je to schizofrénie Copak já jsem ňákej magor Dřív jsem lítal vytuněným tryskáčem A teď mám nervů plnej lavor Je to hnůůůj...

Já mám schízy A nechtěl jsem hnízdo Čapí Včíl mám schízy A táta ego čiperný

Já vím, že jsem v háji Fakt v háji Tak polykám prášků fůru Furt ňákej sajrajt Nenacházím klid Chci klít Jó Kujva

Mám schízy Ač dříve jsem bejval bourák Včíl mám stíhy A už jen ve Švajcu kňourám

Babiš: Nikdy neodstupím, nikdy!!!

Text: Roman Ondráček, Miloš Pokorný, Ondřej Ládek (Xindl X)

Témata: Těžkej Pokondr Andrej Babiš ml.