Petra Janů konečně prozradila, co se jí stalo s obličejem!

Petra Janů

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. prosince 2018 13:25

Zpěvačka Petra Janů opět dokázala, že titul trojnásobné Zlaté slavice má opravdu zasloužený. Její středeční velký koncert v pražské Hybernii dojal řadu diváků. Už proto, že poprvé vystupovala jak se svou kapelou Amsterdam, tak i se Smíchovskou komorní filharmonií, což se ukázalo jako velmi dobré spojení. Takto společně vystoupí letos ještě v Jičíně, Přerově a Brně.

Nejenom její rockové a popové hity, ale i vánoční písničky zazpívala během dvouhodinového představení Petra Janů na pódiu. Zaplněný sál si některé písničky se zpěvačkou zabroukal. „Některé byly s trochu jiným aranžmá, ale o to hezčí. Z Petry Janů je cítit energie a v jejím věku je obdivuhodné, kolik jí má a jak jí to na pódiu s muzikanty sluší. I slzičku jsem uronila u některých písniček, třeba u její My Way” prozradila jedna z divaček koncertu, kterým tak odstartovala sérii vánočních vystoupení jak s Amsterdamem, tak právě s filharmoniky. 

Koncert se nesl v duchu  známých hitů  i věcí z loni vydaného alba Blázni, které Janů natočila se svou kapelou Amsterdam. Ke spolupráci si přizvala letos právě i filharmoniky.

„Tohle spojení se ukázalo jako dobrý nápad. Teď spolu jedeme pár měst, ale po Novém roce to bude další spolupráce na kterou se moc těším. Samozřejmě, že jsem před koncertem měla trému, ale po chvíli to opadlo a jsem moc ráda, pokud se to lidem líbilo. Je to pro mě ten největší vánoční dárek,” svěřila se zpěvačka, která se až téměř do Štědrého dne nezastaví.

„Cítím se skvěle a na pódiu mezi klukama je mi báječně. A opravdu mě nic zásadního netrápí, nejsem ani vážně nemocná, ani se nerozpadám,” řekla s hlasitým smíchem v narážce na články posledních dnů v některých médiích, která hodnotí její vzhled. 

„Je to nějaká alergie na něco, a teď se zjišťuje na co. Pokud se někteří zcela upřímně strachují o můj stav a budoucnost, tak jim za to velmi děkuji, vážím si toho! A mohu je uklidnit, že jsem v pořádku. Ale pokud je to nějaká podivná kampaň proti mně, pak jen říkám - mě se jen tak nezbavíte,” směje se Zlatá slavice s tím, že z těch, kteří do ní ‘šijí' poslední dny, si opravdu nic nedělá.

„Za mě hovoří moje práce, plné sály. Jsem teď opravdu spokojená, šťastná, daří se mi, vystoupení mám opravdu požehnaně a přeji si, ať to takhle ještě nějakou dobu vydrží. Ale možná právě tohle někoho štve, někomu to vadí..? Nevím a ani po tom nepátrám. Já každému přeju, co jeho jest a nemám ani čas se starat o někoho druhého a řešit někoho,” dodala zpěvačka, která přiznala, že blížící se Vánoce sice příliš ráda nemá, protože jí bývá smutno, ale ty letošní stráví s přáteli, rodinou a tím, že si několikrát v rámci koncertů zazpívá koledy, se jí podaří je “přežít”.

Témata: Petra Janů