Petra Janů se zhroutila! Kvůli obličeji musela vyhledat odbornou pomoc!

Takhle Petra Janů vypadala před pár týdny. Dnes je to ještě horší 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. listopadu 2018 10:57

Zpěvačka Petra Janů má vážné problémy s obličejem. V minulosti využila služeb estetické medicíny ke zkrášlení obličeje, nyní se ale mění před očima k nepoznání!

Janů přiznala, že si pomocí podkožních nití nechala pozvednout tváře a čeká ji ještě čelo. Že by šlo o nepovedenou plastiku vylučuje. Přesto se její obličej mění s každým dnem.

Ještě donedávna ale byla nad věcí, teď se však podle Aha zhroutila, když se ve středu ráno viděla v zrcadle. Bojí se totiž, že jí fanoušci nepoznají.

Večer ji čekal koncert, a proto se zpěvačka rozhodla vyhledat odbornou pomoc. Pátrá po tom, co se s jejím obličejem děje.

"Musím přiznat, že mne celá situace pořádně trápí. Bojuji s tím už měsíc, mám nějakou alergii a zatím se nepovedlo zjistit, z čeho pramení. Před koncertem jsem proto podstoupila vyšetření, kde testovali, na co jsem alergická," uvedla.

Stejně jako nepovedenou plastiku odmítá i onkologické problémy. Podle ní by se mohlo jednat o alergii na antibiotika. Podle informací redaktorů stars24.cz se ale více než oteklým obličejem alergie na antibiotika a léky obecně projevují spíše vyrážkou a svěděním, případné otoky jsou pak spíše nahodilého charakteru.

Témata: Petra Janů