Pomeje si vyslechl krutou diagnózu: Rakovina se vrátila! A je to mnohem horší než dřív!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. listopadu 2018 8:58

Jiří Pomeje (53) se před rokem pral s rakovinou. Letos v lednu podstoupil operaci hrtanu, kvůli které úplně přišel o hlas. Následoval zákrok, při kterém mu voperovali umělou hlasivku. Když začal mít další bolesti, začal se opět bát nejhoršího. A bohužel měl pravdu! Podle lékařů se rakovina vrátila – a tentokrát zasáhla kosti!

Jiří v poslední době kvůli bolesti kyčle chodil o berli. Jeho otec Jiří Pomeje starší a kamarád Pavel Pásek jej do nemocnice museli dovést za ruku, herec se totiž doktorů a především jejich verdiktu bál jako čert kříže! A bohužel se ukázalo, že opravdu má důvod k obavám!

Příčinou bolestí kyčle a nedávno diagnostikované zlomené stydké kosti je bohužel návrat rakoviny! Právě Páskovi navíc připadl úkol nejtěžší – strašnou zprávu říct Jirkovi. „Co vám mám na to říct? Jak to vzal? Nese to! Jde znovu do lítého boje s tou sviní,“ prozradil Blesku producent a Pomejeho nejbližší kamarád.

Jiří se podle něj na rozdíl od minula rozhodl ihned léčit a zákeřnou nemoc porazit! V případě rakoviny hrtanu totiž s léčbou váhal, teď ale lékařům odkýval úplně vše. Podle Páska jako první přijde ozařování. Pomeje nebude dojíždět, v nemocnici si ho rovnou nechají.

„Jirka všechny zdraví. A já za něho moc prosím, dopřejte mu teď všichni klid. Opravdu ho potřebuje, aby s tou sviní mohl bojovat!“ vzkázal Pásek, který za Jiřím stojí i v nejtěžších chvílích.

Témata: Jiří Pomeje rakovina