Zlomené srdce Ivety Bartošové! Milovala Petra Sepešiho, on jí udělal tohle!

Petr Sepeši

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. listopadu 2018 13:21 | Aktualizováno: 26. listopadu 2018 18:34

Iveta Bartošová měla v životě smůlu na partnery. Petra Sepešiho, do kterého se zamilovala, tragicky ztratila. Ale i kdyby se tak nestalo, pravděpodobně by jim to nevydrželo. On totiž Ivetu bral pouze jako kamarádku! Tvrdí to její maminka Svatava v nové knize, jejíž úryvky má stars24.cz k dispozici.

O tom, že se Iveta stýká se Sepešim, její rodiče věděli. Tvrdila ale, že spolu byli dva roky, což její maminka vyvrací. "Byli spolu něco přes rok a Petr potom zahynul, upřesnila.

Podle ní se Sepešim viděla asi dvakrát. "Byl perfektní. Mladý, šikovný kluk, takový akční, veselý, byla s ním sranda. Manžel si s ním rozuměl," tvrdí Ivetina maminka v chystané knize Má dcera Iveta.

O tom, že by jim to vydrželo, ale neuvažovala. "Byl oproti ní starší, Iveta měla osmnáct a on pětadvacet. Petr ji bral jen jako kamarádku, ale Ivetka se uměla velmi rychle zamilovat," tvrdí Svatava.

Po kom to má ale neví. "Po mně určitě ne. Navíc, jak se rychle zamilovala, tak se stejně rychle i odmilovala. Iva ne, ta byla opatrná," uvedla s odkazem na svou druhou dceru.

Iva byla podle ní o poznání živější a Ivetka zase hodnější. "Měly úplně rozdílné povahy. Vzpomínám si, že Iva vždycky Ivetku chránila, jak ve školce nebo kousek od nás v malotřídce, do které chodily čtyři roky, tak i doma. Bránila ji a nikdy jí nenechala ublížit, z Ivy měli strach i kluci," svěřila se maminka.

Témata: Iveta Bartošová Petr Sepéši