Temné tajemství Ivety Bartošové odhaleno! Všechno mohlo skončit úplně jinak!

Iveta Bartošová 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. listopadu 2018 9:53

Zpěvačka Iveta Bartošová poslední roky svého života protrpěla. Dodnes není zcela jasné, jestli za to může její manžel Josef Rychtář, nebo to byl spíše člověk, který se jí snažil držet nad vodou. Vše ale nahrává možnosti číslo jedna, a to včetně nových informací, které v knize Má dcera Iveta zveřejnila maminka zpěvačky.

Svatava se podle svých slov o smrti Ivety dozvěděla od Rychtáře. Když jí říkal co se stalo, brečel. Poté, co spolu dohovořili, začala brečet také.

"Už jsem tím vším ale byla tak otupená a v posledních letech jsem si říkala, že se o něco takového pokusí a podaří se jí to," dodala s tím, že to nebylo poprvé, kdy se pokusila vzít si život.

Proč to udělala dodnes nedokázala pochopit. Když se spolu ale naposledy viděly, Rychtář si jejich setkání nahrával a pak ho prodal televizi. Svatava na něj proto podala trestní oznámení.

Stál snad za tragickým zdravotním a psychickým stavem Ivety právě Rychtář? Tuto možnost vyloučit nelze, Svatava se totiž dozvěděla, že se s ním Iveta chtěla rozvést!

Na místě je otázka, jestli by Iveta spáchala sebevraždu, kdyby k rozvodu došlo a kdyby dopadl úspěšně. Bylo právě Rychtářovo chování důvodem, kvůli kterému mu chtěla dát kopačky?

Vzali se v srpnu, už pár měsíců na to ale připravovala rozvod. A chvíli na to skočila pod vlak. To paní Svatavě, zdrcené mamince slavné zpěvačky, zkrátka nedává vůbec smysl.

29. dubna roku 2014 se novinové titulky všech tuzemských médií zaplnily tragickou zprávou. Populární česká zpěvačka Iveta Bartošová spáchala sebevraždu skokem pod vlak.

V 11:29 nedaleko svého domu v Uhříněvsi si lehla na koleje před přijíždějící vlak. Na zvukový signál zareagovala tak, že se položila napříč kolejištěm.

Rychtář dodnes tvrdí, že soužití s Ivetou Bartošovou bylo složité. Přiznal, že opravdu měla velké problémy s alkoholem, a to údajně už dokonce dříve, než se spolu dali dohromady.

Co přimělo Ivetu pít a poté spáchat sebevraždu? Podle Rychtáře velké trápení. Tvrdí totiž, že se oblíbená česká zpěvačka alkoholem pokoušela léčit nemocnou duši.

Témata: Iveta Bartošová Josef Rychtář