Úchyl a psychopat? Češi se pustili do Dalibora Jandy! Zpěvák jim poslal jasný vzkaz!

Dalibor Janda vtipkoval, ale trochu se mu to vymklo! 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. listopadu 2018 16:24

Měl to být vtípek, jenže se to tak trochu zvrhlo! Zpěvák Dalibor Janda se postaral o pořádné pozdvižení, když chtěl fanoušky pobavit fotkou, na které pózuje se zastřelenými bažanty, srnami a kancem. Když se na něj sesypali fanoušci, měl co vysvětlovat!

Kvůli fotce, kterou Janda na facebooku zveřejnil, se strhlo doslova peklo! Zpěvák nejprve napsal, že všechna mrtvá zvířata na fotce osobně zastřelil. Pak dodal, že to byla jen legrace.

„Na vysvětlenou přátelé: doufám, že jste snad poznali, že jde o legraci a že jsem pouze navštívil restauraci kde se chystala tombola na ples,“ upřesnil v komentářích pod fotkou Janda.

Jenže jeho vysvětlení poněkud zapadlo mezi stovkami rozhořčených komentářů, takže většina fanoušků si jej nevšimla. A ti, kteří si Jandova slova přečetli, se do něj pustili za to, že se fotí s mrtvými zvířaty a ještě se u toho usmívá!

Vše zašlo tak daleko, že lidé zpěvákovi nadávali a označovali ho za psychopata a duševního mrzáka! Janda tlaku podlehl a fotku nakonec ze svého profilu úplně smazal. A neodpustil si ještě jeden vysvětlující komentář.

„Vážení fanoušci a kamarádi, jen krátce ještě reaguji na mojí fotku která vyvolala velký rozruch.Pouze pro informaci, pro ty kteří nepochopili nadsázku a vtip. Byli jsme na obědě v hotelu a při odchodu jsem zahlédl připravenou tombolu na myslivecký ples, tak mě to docela zaujalo, abych vám poslal fotku o tom co se někde chystá, prostě čirá informace,“ vysvětluje, proč snímek zveřejnil.

On sám by prý tato zvířata nezabil. „Nejsem žádný myslivec ani lovec, nemám žádnou zbraň a žádnou zvěř jsem nestřílel. Pouze jsem se vyfotil a pokud máte pocit že jsem se usmíval příliš, tak jsem úsměvem směřoval na vás fanoušky.,“ vzkázal Janda.

Témata: Dalibor Janda sociální sítě