Šok pro Plekance: Vondráčková promluvila o tom, co chtějí jejich děti!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. listopadu 2018 11:48

I když se původně Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec dušovali, že jejich rozchod bude klidný – hlavně kvůli dětem – opak je pravdou! A jak se zdá, Plekanec, který už se vrátil do Česka, bude trávit Vánoce daleko od svých synů!

Plekanec se nedávno definitivně vrátil do České republiky. Zatrénoval si s Jaromírem Jágrem v Kladně a teď se rozhoduje o novém angažmá v extralize. Novináři už jej také stačili přistihnout v Brně s jeho přítelkyní Lucií Šafářovou!

Té evidentně nový vztah prospívá. Alespoň podle fotky, kterou zveřejnila na sociálních sítích! Byli jsme zvyklí Lucii vídat spíše ve sportovním a bez make-apu. Jenže i ona se nedávno rozhodla ukončit kariéru a tak má čas se o sebe starat! A že jí to opravdu sluší! Přesvědčete se sami ve fotogalerii.

Přesto ale Plekanec nemá moc důvodů k radosti. Jeho stále ještě žena Lucie Vondráčková totiž chce i se syny Adamem a Matyášem zůstat v Kanadě – a to zřejmě i přes Vánoce!

„Věnuji se teď hlavně klukům. Těšíme se na Ježíška,“ prozradila zpěvačka pro Super.cz. Jak se zdá, do Česka na Vánoce nepřiletí!. „Kluci chtějí zůstat. Mají tu kamarády, školu, kroužky. Prosí mě, ať nikam nejezdíme. Nechci jim to bořit. Asi tu budu muset ještě chvíli tu zimu vydržet,“ vysvětluje zpěvačka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová