Řepka promluvil o Kristelové: Taková slova byste od něj asi nečekali!

Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. listopadu 2018 16:55

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka si oddechl! Soud mu zmírnil trest, který dostal za falešné inzeráty zveřejněné jménem jeho exmanželky Vlaďky Erbové! navíc ještě před tím stihl veřejně vyznat lásku své současné partnerce Kateřině Kristelové!

Řepka veřejně básní o své blond přítelkyni! „Čim je starší, tím je hezčí. Moje žena má dneska narozeniny . A protože je to žena mýho života, bude to stát za to. Kamarádi vědí,“ popsal Řepka ve středu.

Ocenil také to, že Kateřina i přes všechny jeho problémy a průšvihy stojí při něm! „Díky, lásko, za všechno, co pro mě děláš a jaká seš. Pomohla jsi mi nejvíc v životě a je mi s tebou dobře,“ vyznal se veřejně Řepka.

„Velký slova neumím. Zbytek mýho vyznání je v mý nový knížce a tu si přečteš až po křtu. Seš tím nejhezčím, co mě v životě potkalo,“ přiznal fotbalový bouřlivák.

Dnes má navíc řepka další důvod k radosti! Odvolací Krajský soud v Brně zrušil rozsudek městského soudu, který poslal někdejšího fotbalového reprezentanta na půl roku do vězení kvůli internetovým útokům na jeho bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Nově mu za ně uložil 300 hodin obecně prospěšných prací.

Za jeden ze zveřejněných falešných inzerátů nabízejících sexuální služby byla potrestána i Kristelová, které naopak soud trest zpřísnil. Uložil jí tříměsíční vězení podmíněně s odkladem na rok. Původně dostala pokutu 50.000 korun. Rozsudek je pravomocný.

Soud jednal bez přítomnosti obžalovaných, oba se omluvili. Řepka si už dříve u soudu za inzeráty sypal popel na hlavu. „Je mi to líto, byla to klukovina. Omlouvám se paní Erbové. Ale kdybych se nejmenoval Řepka, tak tady nestojíme," tvrdil.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová