Problémy herečky z Ulice: Spadlá podprsenka, pomačkané šaty a roztrhané silonky!

Anna Kadeřávková a její kolegové křtili knihu Kouzelník Žito 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. listopadu 2018 9:14

Herečka Anna Kadeřávková, která se proslavila zejména jako Rozina v seriálu Ulice, má za sebou velmi těžký den! Vyrazila na křest knihy, jenže než na místo dorazila, stala se jí celá řada nepříjemných nehod!

Kadeřávková se vydala na křest knížky a audioknížky Kouzelník Žito, tedy pohádky, kterou budou moci diváci vidět na Štědrý den. V režii Zdeňka Zelenky hrají ústřední pár Denis Šafařík a právě Anna Kadeřávková.

Jenže křest neproběhl tak úplně bez problémů! „Přišla jsem pozdě, roztrhaly se mi silonky (nechápu kde?!) a spadla mi nalepovací podprsenka, ale jinak dnešek hodnotím jako „zvládla jsem to, dobrý, jedeme dál”,“ popisovala mladá herečka svůj den blbec.

Fanouškům se také nepoznávalo, že na sobě měla pomačkané modré šaty. „ A zapomněla sis ty šaty tak trochu vyžehlit,“ rýpnula si na sociálních sítích jedna z fanynek.

Anička se ale dušuje, že když vycházela z domu, šaty byly perfektní! „Přísahám, že jsem z domu vycházela krasně upravena!! Všechno se stalo až cestou v taxiku, čestný skautský!“ smála se herečka.

Ať už to bylo jakkoliv, většina lidí si kvůli odvážnému výstřihu, který Kadeřávková zvolila, zcela jistě nevšimli ani děravých silonek, ani pomačkaných šatů!

Témata: Anna Kadeřávková