Vondráčková v ráži: Tahle se otřela o Plekance a jeho milenku Šafářovou!

Lucie Vondráčková ukazuje, že se má v Montrealu dobře! 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. listopadu 2018 16:55

Lucie Vondráčková se na sociálních sítích snaží dokázat, že je v Kanadě jako doma! A to přesto, že se její stále ještě manžel Tomáš Plekanec už vrátil do České republiky. Zatím se zdá, že ona se se svými dvěma syny vracet nehodlá!

Lucie na svém Instagramu zveřejnila v posledních dnech několik fotek z kanadského Montrealu, kde stále ještě žije se svými syny Matyášem a Adamem. Její manžel a otec kluků se už přitom před několika dny vrátil do Česka!

Jak se zdá, Lucii se v Kanadě obejde i bez něj – nebo se to tak alespoň snaží veřejně prezentovat! Nejprve zveřejnila fotku z místní kavárny, kterou se syny navštívila, pak přidala přidala selfíčko ze zasněženého Montrealu! Nakonec přidala snímek rodinné kočky ve sněhu.

Jenže fanoušky zajímá jediné. „Když jste jela do Kanady, aby děti mohly byt blízko tátovi, kdy se chystáte domu?“ zeptal se Lucie jeden z fanoušků. Vondráčková ukázala, že umí být pěkně kousavá, „Do Brna?“ opáčila mu. A i když přidala usmívajícího se smajlíka, je evidentní, že jí takové otázky nejsou příjemné!

Narážela tak na fakt, že její manžel už byl v Brně přistižen s Lucií Šafářovou, se kterou po rozchodu s Vondráčkovou randí! Spekuluje se dokonce o tom, že by se Plekanec mohl do Brna, kde Šafářová žije, přestěhovat a hrát za Kometu! A jak se zdá podle komentáře, Vondráčkové se to příliš nezamlouvá!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová