Pomeje je už týden v nemocnici! Lékaři byli z jeho stavu v šoku!

Jiří Pomeje 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. listopadu 2018 13:27

Jiří Pomeje (53) je už téměř týden zavřený ve Vojenské nemocnici ve Střešovicích. A i když se mu k doktorovi původně vůbec nechtělo, zdí se, že teď úplně obrátil!

Herce do nemocnice dotáhl jeho kamarád a mecenáš Pavel Pásek (51). „Pobyt ve špitále si nemůže vynachválit,“ řekl Blesku producent, který byl Jiřího navštívit.

„Schválně jsem se ho zeptal, jestli nechce přinést něco k pití. Prostě nějaký chlast. Obořil se na mě, že ne!“ diví se Jiřího kamarád! Navíc mu prý nechybí ani antidepresiva, která dostal od psychiatra!

Pomejemu tak podle Páska stačí jen prášky na spaní, které večer dostává. „Je to neuvěřitelný, ale v nemocnici se mu líbí. Čumí z okna, na televizi, čte si, nic mu neschází,“ prozradil Pásek.

Lékaři ale byli z herce, který před pouhými deseti měsíci prodělal kvůli rakovině operaci hrtanu, v šoku! Nemocnice označila jeho stav za zubožený. Pomeje totiž byl dehydrovaný a odvápněný.

I proto občas dostane kapačku. Lékaři se teď v první řadě pokoušejí vyřešit zlomenou stydkou kost. „Na to léky nejsou, ale nesmí vstávat z postele. A taky má antibiotika, protože mu tam našli ještě i zánět,“ vysvětlil Pásek.

Témata: Jiří Pomeje