Berenika Kohoutová konečně ukázala přítele, který jí fotil nahý zadek! Je to fešák!

Berenika Kohoutová se konečně pochlubila svým přítelem! 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. listopadu 2018 11:53

Herečka Berenika Kohoutová (27) se konečně pochlubila novým přítelem. Ten byl už několik měsíců považován za „paní Colombovou“! Herečka o něm sice často mluvila, nikdy ho ale nikdo neviděl!

Berenika, která na sebe upozornila díky seriálu Modrý kód a především díky vítězství v show Tvoje tvář má známý hlas, se loni na podzim rozvedla s filmovým producentem Pavlem Čechákaem který je o 16 let starší a je bývalým manželem herečky Tatiany Vilhelmové.

Od té doby opakovaně mluvila o novém příteli, veřejnosti ho ale představila až teď! Na Instagramu zveřejnila společnou fotku a tvrdí, že ji k tomuto kroku dohnal bulvár!

„To jen proto, aby už si nikde v žádnejch bulvárech nevymejšleli, že je kopie ňákýho bejvalýho. Jeho to štve, mě to štve a hlavně to není pravda. Není to žádná kopie, je to naprostej originál a taky je dost hezkej,“ vzkázala Berenika.

Fanoušci tak konečně poznali muže, který pořídil dnes již legendární snímek Bereničina nahého pozadí pořízený na dovolené v Lisabonu.

Fanoušci a především fanynky Berenice jejího partnera schvalují, shodují se, že je skutečně hezký a že jim to spolu sluší! Podle některých je navíc Bereničin přítel hodně podobný známému hollywoodskému herci!

„Kopie Ryana Reynoldse... já to věděla,“ poznamenala jedna z fanynek. Kohoutová však slova o „kopii“ vzala s humorem! „Tak když už kopie, tak pořádná ne,“ odpověděla fanynce herečka.

Témata: Berenika Kohoutová