Paroubková si pořádně naběhla! Zaútočila na Babiše, takhle se jí to vymstilo!

Petra Paroubková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. listopadu 2018 10:20

Manželka Jiřího Paroubka, která se s expremiérem rozvádí, na sociální síti popsala paralelu v životě bývalého premiéra a současného premiéra Andreje Babiše. Způsobila tím ale větší poprask, než by ji napadlo.

"Nedá mi stručně se nevyjádřit. AB je tolik podobný JP, až to zaráží. Jeden neodstoupí ani za nic, druhý se spojí i s Marťany… Oba likvidují svoji rodinu (pardon, já už jsem budoucí bývalá)… Za oba kopou naprosto stejně exmanželky… A oba jsou evidentně ač zatím neprokazatelně namočeni ve špinavých penězích/praktikách… Oba mají stejnou paranoidní představu, že za tím stojí přinejmenším spiknutí hodné Bakaly… Děsivé! Z obou jde strach/ alespoň já ho mám… P.S. Jen AB zatím není chudý důchodce" napsala Paroubková na sociální síti.

Tím rozpoutala vášnivou debatu, kdy ji část veřejnosti častovala nepěknými výrazy, jiní se za ni ale postavili. Příspěvek Paroubkové se proto dostal až do médií, což manželku expremiéra zarazilo.

"Jsem soukromá osoba,již za chvíli nebudu manželkou expolitika. Mám soukromý profil. Jsem idiotka,ze mi nedošlo,ze můj názor by dokonce mohla citovat média. Proste jsem chtěla ukázat paralelu mezi 2 muži,kteří se mi zdají ve svém chování podobní. Oba jsou/byli dobří politici,ač s nimi nemusíme souhlasit. Jejich moc zdůraznila jejich jiste lidské vlastnosti. To je vše. Už se budu asi držet jen počasí a zvířátek. Nechci,aby se můj soukromý názor priste stal součástí televizních novin...jen jsem se chtěla s Fb přáteli podělit o názor," sype si nyní popel na hlavu.

Témata: Petra Paroubková