Manželka Jiřího Menzela Olga promluvila: Máme teď náročné období!

První foto Jiřího Menzela po deseti měsících 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2018 21:32

Manželka režiséra Jiřího Menzela (80) Olga (40) promluvila o zdravotním stavu svého muže! A fanoušky tím zcela jistě potěšila!

Menzelův zdravotní stav se prudce zhoršil loni v listopadu, kdy musel být převezen do nemocnice poté, co ho Olga našla doma ležet bezvládného na zemi. Z klimatizace v letadle se zřejmě nakazil meningokokem a v Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích musel podstoupit závažnou několikahodinové operaci mozku, po které byl uveden do umělého spánku.

Pak vystřídal několik zdravotnických zařízení, kde podstupoval náročné rehabilitace. Nakonec byl k radosti rodiny i fanoušků Menzel konečně propuštěn do domácího léčení. Na internetu zveřejnila i několik fotografií, Menzel se ale zatím osobně na veřejnosti neukázal.

A jak se zdá, čas strávený s Olgou, Aničkou (10) a Evou (3) mu prospívá! „Daří se mu čím dál tím lépe. Jsme šťastné, že je Jirka konečně doma. A on také. Trvalo téměř rok, než to bylo vůbec možné,” svěřila se Super.cz Olga Menzelová.

Svou práci na chvíli odsunula na druhou kolej. „Téměř veškerý svůj čas věnuji holkám a péči o Jirku. Máme teď náročné období,“ vysvětlila Menzelová.

Producentka sice dvě dcery, Jiří je otcem jen jedné z nich. Otcem starší Aničky je kameraman Jaroslav Brabec (64). Ten teď údajně Olze v péči o nemocného manžela pomáhá.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová