Jiří je hovado! Pomejeho kamarád otevřeně promluvil A Andrea mu zasadila další dánu!

Jiří Pomeje 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2018 15:34 | Aktualizováno: 20. listopadu 2018 16:49

První rozvodové stání Jiřího Pomeje a jeho ženy Andreji by se mělo uskutečnit u v lednu. A i když Dýdžejka ještě nedávno tvrdila, že nechce Jiřímu dělat problémy a zakazovat styk s dcerou Aničkou, zdá se, že se karta obrátila!

Andrea, která požádala o rozvod, se opakovaně nechala slyšet, že nechce svému bývalému partnerovi dělat problémy. Jenže s ohledem na jeho dřívější excesy si zároveň určila pár podmínek. V první řadě mluvila o tom, že si musí Jiří najít vhodné bydlení, aby u něj měla pětiletá Anička vlastní pokoj. Navíc trvala na tom, aby se držel dál od lahve

Jak se ale zdá, teď si vše nechala projít hlavou a svůj postoj dramaticky změnila! Zdá se totiž, že se momentálně Pomeje nedokáže postarat sám o sebe, natož aby zvládal péči o malou dcerku! Jiří se totiž ukázal jako naprosto nezodpovědný člověk!

Týdny věděl, že má zlomenou stydkou kost, která je součástí pánve, ale léčbu odmítal. Místo toho se bolesti zbavoval alkoholem a prášky! Do nemocnice ho musel dotáhnout jeho kamarád Pavel Pásek!

„Bylo mu to diagnostikované před měsícem a měsíc s tou bolestí trpěl. Dával si na to medikamenty, aby utišil bolest. Já tu diagnózu nevěděl. Doktoři mi to řekli až teď s tím, že je to nezodpovědný pacient,“ přiznal Blesku. Jiřího také označil za „hovado“! A to se jej až dosud před světem zastával.

Není proto divu, že Andrea chce hned při prvním stání řešit to, jak se bude Pomeje s dcerou vídat. „Vše je hotové a vypadá to, že v lednu proběhne první stání,“ potvrdila Extra.cz Andrea. „Budu chtít dceru do výhradní péče. K Jiřímu mám teď nulovou důvěru, bojím se ji s ním nechat o samotě,“ dodala pro Blesk.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje