Dalibor Janda naštval Čechy: Jste úchyl, psychopat a duševní mrzák!

Dalibor Janda vtipkoval, ale trochu se mu to vymklo! 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2018 13:22

Zpěvák Dalibor Janda se vlastní vinou zřejmě připravil o celou řadu fanoušků! Chtěli si trochu zavtipkovat, jenže set o celé takt trochu zvrhlo! A lidé mu teď nadávají, že je psychopat a duševní mrzák!

„Ahoj přátelé, fanoušci a kamarádi. Právě jsem se vrátil z honu. Co střela, to zásah. Tak vám zasílám ukázku,“ napsal na svém facebooku Dalibor Janda. Přidal fotku sebe, jak se krčí u zastřelených bažantů, divočáků a srnky.

A i když svůj komentář doplnil několika smajlíky, řada lidí uvěřila, že zpěvák všechna zvířata opravdu osobně zabil. Za to si vysloužil pořádně ostrou kritiku!

Později do komentářů dodal, že žertoval. „Na vysvětlenou přátelé: doufám, že jste snad poznali, že jde o legraci a že jsem pouze navštívil restauraci kde se chystala tombola na ples,“ upřesnil Janda.

Jenže většina diskutujících jeho slova přehlédla. Není se co divit, pod fotkou se za pár dní objevilo téměř tisíc komentářů! A většina z nich byla hodně ostrá! Podle těch slušnějších je Janda bezcitný a ubohý. Řada lidí ale v kritice zašla ještě dál. Padaly dokonce výrazy jako „super úchyl“, „duševní mrzák“ či „psychopat“!

„Jsi UBOŽÁK. Trefit by měl někdo TEBE!!!“ vzkázal zpěvákovi diskutující David. „Fotka s mrtvolama? A to jako proč? A za to ho mám jako obdivovat? To je tak odpuzující... Odpornější zátiší jsem neviděla,“ přidala se Markéta

„Tak do téhle chvíle jsem pro vás ještě měla alespoň kapku respektu. Ten se právě rozplynul. Opravdu nechápu, co je úsměvného na tolika zbytečně zmařených životech, přidala se fanynka Maky. „FUJ HNUS ! Jak může někoho bavit zabíjení zvířat“ rozčilovala se Renata. „Vy nejste hurikán, ale jeden velký d*bil“ přidal se diskutující jménem Petr.

Našli se ale i tací, kteří Jandovu fotku vzali s humorem. „Hráli jsme kličkovanou, vždyť to znáš...Víš přece, jak ta hra končívá..“ uvedl v narážce na známou Jandovu písničku pan Martin.

Témata: Dalibor Janda