Karla Gotta zradilo zdraví! Skončil v nemocnici v karanténě!

Karel Gott 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2018 8:22

O tom, že je Karel Gott nemocný, informoval jeho management už před několika dny. Jak se ale zdá, situace je mnohem vážnější, než se myslelo!

Ještě před pár dny zpěvák plánoval vystoupení na Galavečeru hvězd v Plzni. Ten se měl uskutečnit v sobotu 17. listopadu. Dva dny před akcí se ale fanoušci Karla Gotta dozvěděli špatnou zprávu. Mnohonásobný Slavík je nemocný a tak se koncert musel přesunout na jiný termín!

„Vážení příznivci Karla Gotta, Galavečer hvězd v Plzni, který se měl uskutečnit tuto sobotu, tj. 17. listopadu, se z důvodu akutního respiračního onemocnění pana Gotta přesouvá na 12. ledna 2019,“ uvedl Gottův management na facebooku.

Ivana Gottové ve čtvrtek odvezla svého muže do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí s kašlem. Lékaři jej prohlédli a rozhodli, že ho domů nepustí! A diagnóza? Vypadá to na zánět dýchacích cest, který ohrožuje průdušky a plíce.

„Pan Gott je hospitalizovaný v nemocnici,“ potvrdila bez bližších podrobností informace deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Karel Gott v minulosti prodělal rakovinu a sérii zánětů dýchacích cest, což znamená, že má dnes oslabenou imunitu. I proto ho lékaři drží v karanténě. Může k němu pouze vybraný personál a manželka.

Jak dlouho zpěvák v nemocnici zůstane, zatím není jasné. Management oblíbeného zpěváka zrušil jeho program minimálně do konce tohoto týdne.

Témata: Karel Gott