Nemocná hvězda Ulice: Za léčbu už zaplatila půl milionu! A to ještě není vše!

Anna Kadeřávková se objeví v nové vánoční pohádce 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. listopadu 2018 9:44

Když herečka Anna Kadeřávková na jaře oznámila fanouškům, že je vážně nemocná a že ji trápí lymská borelióza, sama asi nečekala, jak dlouhá její léčba bude! Za léčbu v Německu zaplatila majlant, přesto ještě není úplně v pořádku!

„Boreliózu mi diagnostikovali v 7 letech po kousnutí klíštětem, po kterém se mi udělal obrovský flek na těle. Přeléčili jsme to antibiotiky a nechali být. V 15 sem cítila velký únavy, bolesti hlavy, stavy malátnosti. Mamku napadlo, že by to mohlo souviset. Byla jsem na všem vyšetření, i na lumbální punkci, kde odebírají mozkomišní mok z páteře, který má potvrdit nebo vyloučit borélie v těle. Mně to vyloučili, ale problémy setrvávali, až pomalu vymizely, nebo spíš člověk si pak i na ty migrény 4x do týdne zvykne a přijde mu, že je to normální,“ svěřila se před několika měsíci herečka, která se proslavila díky seriálu Ulice.

A protože čeští lékaři ji pomoci nedokázali, obrátila se na jednu německou kliniku. Tam absolvovala náročnou léčbu, při které brala antibiotika doslova po hrstech. „Svoje tělo už dva měsíce denně žilou dopuju čtyřmi druhy ATB a hrstí dalších léků,“ přiznala Anna v říjnu.

Prozradila také, že několikaměsíční léčbu antibiotiky dlouho zvažovala. Kromě antibiotik tak vsadila třeba ještě na bylinky a přírodní léčbu. A protože pojišťovna jí nic z toho nehradila, byla mladá herečka připravená, že za vše utratí statisíce.

„Kolik bude stát samotná léčba, na kterou nastoupím v srpnu, vůbec nevím. Známý tam byl a vyšlo ho to celkově na čtvrt milionu! Ty částky se hodně liší,“ přiznala Kadeřávková pro Aha! v červenci před nástupem na kliniku.

Už teď je ale jasné, že ona bude muset zaplatit mnohem víc! „„Vyšlo to už na hodně peněz. Přes půl milionu to ještě není, ale blíží se to k této částce. Cítím se líp a to je pro mě nejdůležitější. Krevní testy se teď nedělaly, tak jsem zvědavá, jak dopadnou,“ vysvětluje Anna.

Stále je prý přírodních věcech, antibiotika už ale nebere, spoléhá totiž i na přírodní přípravky. „Zároveň si jedu po své cestě a používám léčitele,“ vysvětluje s tím, že už měla dost. „Každý týden teď chodím na čínskou medicínu, regresní terapie a potom ještě na reflexní terapie nohou,“ dodala herečka.

Kadeřávková, které se po několikaleté pauze do Ulice vrátila, zůstává optimistická. „Doufám, že to bude dobrý, pomalu, ale jistě se uzdravuju,“ dodala pro Aha! Nedávno ale přiznala, že se hodně bojí a že občas měla chuť vyrvat si kapačky a na všechno se vykašlat! Jak se ale zdá, chmurné myšlenky jsou ta tam!

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice