Jasmina Alagic má vážné problémy: Na dálnici omdlela, málem zkolabovala i na pódiu!

Jasmina Alagič 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2018 21:03

Moderátorka Jasmina Alagic (29) přiznala, že ji trápí nepříjemná nemoc! Je dokonce tak vážná, že může ohrozit její život!

Jasmina, která se nedávno zasnoubila s rapperem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským, přiznala, že má zdravotní problémy! Už od začátku roku trpí nepříjemnými záchvaty, které přicházejí náhle a bez předchozího varování. Nejprve to začalo mravenčením v končetinách a pak dokonce začala ztrácet vědomí!

Slovenskému týdeníku Šarm přiznala, že trpí tetanií. „Já jsem to zjistila dost hloupým způsobem. Jela jsem s maminou do Vídně a na dálnici jsem dostala tetanický šok. Šla jsem do mdlob. Představte si, že na dálnici řídíte a najednou vás to chytí,“ popisovala otřesné chvíle moderátorka.

Incident naštěstí dobře skončil, maminka ale ihned hnala Jasmínu k lékaři. I kvůli těmto problémům dokonce přestala řídit a nechala se vozit! Někdy na tom byla prý tak zle, že nemohla ani chodit a lidé z jejího okolí ji museli podpírat.

Teď se zdá, že se Jasmině podařilo příznaky nemoci potlačit, pomohly jí vitaminy a dodržování pravidelného režimu. Díky tomu už byla schopná i vystupovat ve slovenské verzi show Tvoje tvář má známý hlas. A i tak to pro ni bylo velmi náročné! O jejím problému totiž štáb vůbec nevěděl.

Zdravotní omezení se nejvíc projevilo na jejím ztvárnění Britney Spears. Za toto vystoupení sklidila od fanoušků velkou kritiku. Ona sama tvrdí, že měla problémy už když choreografii trénovala v teniskách. Když je pak vystřídala boty na podpatku, neměla prý vůbec rovnováhu. Navíc musela mít kolem krku obřího těžkého hada!

„Byl to těžký večer a počítala jsem vteřiny do konce. Ne proto, že mě to nebavilo, ale byla jsem opravdu hodně vyčerpaná,“ dodala Jasmína.

Co je tetanie? 

Jde o akutní nedostatek hořčíku nebo vápníku v těle, který dráždí nervové ústrojí, a to pak reaguje větší či menší křečí svalů po celém těle. Přichází náhle a nečekaně. Většinou u lidí mezi 20. a 30. rokem věku. Může ji vyvolat velký fyzický výkon, ale také silný stres. Může však přijít zdánlivě bez příčiny.

Témata: Jasmina Alagič