Další rána pro Pomejeho: Práci nemá, musí spoléhat na stát! Dostane jen almužnu!

Jiří Pomeje 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2018 12:39

Herec Jiří Pomeje (53) si kdysi žil jako bohém a neměl nouzi o vztahy s úspěšnými ženami. Jenže pak přišel pád na dno – po rakovině hrtanu, krachu manželství a problémech s penězi skončil téměř jako bezdomovec. Před živořením na ulici ho zachránil jeho kamarád Pavel Pásek.

Andrea Pomeje sice po celou dobu léčby rakoviny stála při svém muži, i jí ale jednoho dne došla trpělivost. Zlom nastal ve chvíli, kdy zjistila, že se  Jiří vrátil ke svému původnímu životu plnému alkoholu a hýření. A obratem si našla nového chlapa!

Jak se ale zdá, Pomeje jí její rozhodnutí ještě úplně neodpustil. „Já to Andree přeju. Jsem starej s dírou v krku. Ale já bych nebyl schopnej někoho 14 dní po tak těžký operaci vykopnout z bytu,“ svěřil se Pomeje v pořadu Život ve hvězdách na televizi Nova.

Navíc se mu nelíbí, že Andrea už randí s Petrem Plačkem. „Mě nejvíc naštvala jedna věc. Že tento pán, který v showbyznysu neznamená ani prd, mi začal radit, jak mám žít, že by bylo nejlepší, kdybych si našel ženu,“ naštval se Jiří.

Sám má teď úplně jiné starosti. Kromě rozvodu musel řešit i to, aby neskončil bez střechy nad hlavou. S tím mu pomohl právě jeho kamarád Pavel. „Já teď bydlím v paneláku v jedný místnosti. Kdyby nebylo Pavla Páska, tak nejsem,“ přiznal herec.

Ani nabídky na práci se teď herci a dabérovi, který přišel kvůli rakovině o hlas, právě nehrnou. A tak se musí chtě nechtě spolehnout na stát. „Zatím jsem to všechno oběhal, ale ještě mi chybí dva papíry, invalidní, takže mi dají tak 3900 korun,“ přiznal.

Navíc ztratil naději, že by se ještě někdy zamiloval. „Žádnou ženskou si už nenajdu. Která ženská by chtěla chlapa s dírou v krku?“ poznamenal herec, který byl ženatý s herečkou Michaelou Kuklovou a zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

Jedno možnost na lásku přece ještě možná vidí. Kdyby snad jeho manželka Andrea projevila zájem, nejspíš by se k ní vrátil. Jenže už je opět šťastně zadaná a nezdá se, že by v případě Plačka šlo jen o nějaký flirt!

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje Petr Plaček