Zaskočená Šafářová: Kvůli vztahu s Plekancem má problémy!

Lucie Šafářová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. listopadu 2018 17:38

Tenistka Lucie Šafářové se rozhodla ukončit sportovní kariéru. V médiích se ale o ní v poslední době píše spíše kvůli jejímu vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem! Sportovkyni se ale taková pozornost vůbec nelíbí!

Šafářová začala randit s Plekancem, který ale stále ještě není rozvedený a který zatím nechal manželku Lucii Vondráčkovou i oba syny v Kanadě, kde rodina dosud žila.

Spekulovalo se o tom, že právě tenistka stojí za rozchodem hokejisty a Vondráčkové. To ale Plekanec už v minulosti odmítl a tvrdí, že jejich vztah začal až ve chvíli, kdy manželství se zpěvačkou definitivně krachlo!

Plekanec, který ukončil své zámořské angažmá, se tento týden vrátil z Kanady. A novináři ho hned přistihli se Šafářovou! „Zaskočilo a nemile mě překvapilo, že i před naším domem v Brně se hlídkuje. Do této situace jsem se nikdy nechtěla dostat. Doufám, že se to uklidní a že nás nebude nikdo stíhat a paparazzi nás brzy přestanou sledovat,“ prozradila Šafářová pro idnes.cz.

Rozhodnutí o konci kariéry podle ní bylo těžké, rozhodně prý ale nesouviselo s Plekancem! „Nespojovala jsem to s tím. To rozhodnutí je dlouhodobé. Velký vliv mělo na něj to, že už nechci stále jen pracovně cestovat a chci zůstat také někdy na jednom místě. Rozhodně to není tak, že bych končila kvůli někomu,“ tvrdí Lucie.

Zároveň prý nechce nijak ovlivňovat to, kde bude Tomáš dál hrát – i když přiznává, že ona sama fandí brněnské Kometě. „Nechci mít tu zodpovědnost. Fandím Kometě a byla bych ráda, kdyby byl Tomáš tam, ale toto je jeho rozhodnutí. Pro něj je v tuto chvíli důležité, aby se v této fázi kariéry bavil. Nemyslím si ani, že tam hrají roli peníze,“ dodala s tím, že Plekanec si vybere nejspíše podle toho, kde bude mít nejlepší partu.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková