Zmetek jeden, udělal ze své ženy krávu! Češi to pořádně spočítali Plekancovi za návrat do ČR!

Tomáš Plekanec 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. listopadu 2018 15:36

Hokejista Tomáš Plekanec se po konci v Montrealu a NHL v pondělí vrátil do Česka a už v úterý si šel zatrénovat s hokejisty Kladna. Pak jej novináři nachytali s jeho přítelkyní Lucií Šafářovou v Brně. Jeho žena Lucie Vondráčková a synové zatím zůstávají v Kanadě. A to se řadě fanoušků zpěvačky nelíbí!

Plekanec je zpět doma v České republice. Na jeho oficiálním facebooku mu už správci stránky stačili popřát k návratu. „Pleky už je zpátky v Česku! Vítej doma,“ vzkázali mu.

Plekancův návrat bouřlivé reakce jen u jeho fanoušků, ale také u příznivců Vondráčkové, se kterou se hokejista právě rozvádí! „V Česku je sice doma, ale děti tu nemá. Vyhraje Brno, tam žije jeho současná partnerka,“ postěžovala si pod fotkou paní Jana.

A hned se přidali další. „No, já bych najednou neletěla do ČR jen kvůli tomu, že tu mám milenku. Kdyby mu šlo o syny, tak s nimi zůstane chvíli v Kanadě, když už ho uvolnili... A klidně mě tu sprdnite, fanoušci, ale je to pravda,“ pustila se do Plekance paní Iveta.

Její slova rozpoutala drsnou hádku. Jedna z hokejistových fanynek poukázala na to, že kdyby Tomáš přestal trénovat a hrát, tak by navždy s hokejem skončil. „On si nemůže dát pár měsíců pohov. A trénovat v Kanadě, to nemůže. Tam nejsou sociální ústav, aby mu něco takového umožňovali. Celá léta trénoval na Kladně, protože stále je vedený jako hráč Kladna, zapůjčený do Canadiens. Ale jiný klub by ho také těžko nechal trénovat. To je holt práce, která není úplně svobodná. Teď už nehrál kvůli zranění měsíc. Má nejvyšší čas zahájit trénink a vrátit se do kondice a začít hrát zápasy,“ poučovala ji uživatelka jménem Leónie.

Další se ale domnívají, že Plekanec se vrátil kvůli tomu, aby nemusel své ženě Lucii Vondráčkové platit vysoké kanadské alimenty! „Protože český alimenty a americký je rozdíl. Zmetek jeden...“ vynadala Plekancovi další diskutující. A k ní se přidala i paní Marie. „Myslím, že se nezachoval hezky,“ přitakává.

Objevily se proto otázky, kdo se ke komu vlastně zachoval hnusně. A jedna z Plekancových zpěvačku pořádně rozcupovala. „S manželem se na oko domluvila, odsouhlasila podmínky rozvodu a vzápětí odletěla za jeho zády podat žádost do Kanady a zpochybňuje předmanželskou smlouvu. Vyžaduje jeho miliony dolarů, na které nemá právo a ještě ho vydírá jeho vlastními dětmi. To je nečestné, je to podraz,“ tvrdí Leónie.

„Ať už jí k tomu vedlo, co chtělo, tak základ v takových situacích je, zachovat si čest. Nezaprodat se. Za peníze si úctu a důvěru nekoupí. Ale na to již jistě přišla sama. Není hloupá, takže ví, že věrných fanoušků a příbuzných a žen s podobným smýšlením, kteří jí obhajují v diskusích, zase tolik není. Jí živí široká veřejnost, která se od ní teď odklání. A schovávat se před realitou v Kanadě jí nepomůže. Nemůže tam být schovaná navěky,“ dodala Leónie,

Paní Ivana se ale Lucie Vondráčkové zastala. „No já bych se zachovala stejně, kdyby ze mě manžel udělal krávu před celým světem. Jen ať platí. Nevěra je horší..“ tvrdí žena, která v kauze rozvodu stojí na straně blond zpěvačky.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Lucie Šafářová sociální sítě