Lucie Bílá dává od Babiše ruce pryč! Odmítla kvůli němu vystoupit!

Lucie Bílá

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2018 16:14

Hospodářská komora ve čtvrtek večer ocenila Řádem Vavřínů hned 14 podnikatelů, špičkových odborníků a další celospolečensky významných osobností. Večer se ovšem neobešel bez komplikací! O rozruch se postarala zpěvačka Lucie Bílá!

Ocenění si letos převzali například rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima, herec Jaromír Hanzlík nebo hokejista Jaromír Jágr. V minulých letech řád získali třeba také Šimon Pánek, Cyril Höschl, Bohdan Pomahač, Věra Čáslavská, Dana Drábová, Jiří Bartoška, Karel Gott nebo Lucie Bílá.

Právě Bílá, které byla oceněna loni, letos organizátorům způsobila nepříjemné chvilky. Na poslední chvíli odmítla na galavečeru, který se konal v pražském Paláci Žofín, vystoupit!

Důvodem bylo podle Blesku to, že v sále mezi čtyřmi sty hosty seděl český premiér Andrej Babiš, který je nyní v centru pozornosti kvůli kauze Čapí hnízdo a údajném únosu svého syna na Krym.

Jak se zdá, Bílá nechce být s premiérem vůbec nijak spojována! „Lucie nikoho nesoudí, svým odchodem chtěla jen zabezpečit svůj klid na práci, nechtěla dát médiím příležitost, aby ji jakkoli s kýmkoli spojovala,“ řekl Blesku její manažer Jiří Kouble.

Zástupci Hospodářské komory ale její reakci nechápou! Podle nich se nejednalo o akci Andreje Babiše a tudíž by zpěvačku s premiérem nikdo ani spojovat nemohl!

Témata: Lucie Bílá Andrej Babiš